1. overige producten
 2. Nikon Z6 II Starterskit.

Nikon Z6 II Starterskit.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Nikon Z6 II Starterskit. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Nikon Z6 II Starterskit. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Nikon Z6 II Starterskit.

Merk

Lexar

Type camera

Systeemcamera

Geschikt voor type fotograaf

Expert, Gevorderd

Gebruikssituatie camera

Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie

Type autofocus

Contrast autofocus, Normale autofocus, Phase detection autofocus

Type beeldsensor

Full frame

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

1024 GB

Schermdiagonaal

3,2 inch

Gewicht

0,68 kg

Omschrijving van Nikon Z6 II Starterskit.

Met de Nikon Z6 II Starterskit heb je alles in huis om professioneel te fotograferen. De body van de Nikon Z6 II is een krachtige camera die je overal mee naartoe neemt. De handige Wandrd Roque Sling schoudertas en de Lexar 64 GB geheugenkaart maken het plaatje compleet. Met deze geheugenkaart maak je snelle bursts en sla je meer foto's op. Dankzij de 24,5 megapixel full frame sensor maak je gedetailleerde foto's zelfs bij weinig licht. De EXPEED 6 beeldprocessor zorgt voor een scherpe weergave en een nauwkeurige belichting. Je kunt met de camera tot 200 foto's per seconde maken. De dubbele geheugenkaartgleuven bieden je de mogelijkheid om meer foto's op te slaan. De 5 assige beeldstabilisatie maakt dat je video's er vloeiend uit zien, zelfs bij langzame bewegingen. Met de Nikon Z6 II Starterskit ben je klaar om overal prachtige foto's en video's te maken.

Pluspunten
 • Dankzij de meegeleverde geheugenkaart en cameratas heb je je camera altijd bij de hand en maak je snel foto's

  .

  Met de 24,5 megapixel full frame sensor maak je gedetailleerde foto's, zelfs in donkere locaties

  .

  Je maakt scherpe en vloeiende video's in 4K met 60 fps of in full HD met 120 fps.

Minpunten
 • Het scherm is niet 180 graden kantelbaar voor het maken van selfies en het opnemen van vlogs.

Veelgestelde vragen over Nikon Z6 II Starterskit.

Nikon Z6 II Starterskit. is een Systeemcamera die geschikt is voor Expert, Gevorderd en is voor bedoeld voor Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie.

Nikon Z6 II Starterskit. heeft Contrast autofocus, Normale autofocus, Phase detection autofocus, Full frame en heeft een schermdiagonaal van 3,2 inch.

Nikon Z6 II Starterskit. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 1024 GB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Nikon Z6 II Starterskit. heeft een gewicht van 0,68 kg.

Wij hebben uitgezocht waar Nikon Z6 II Starterskit. goedkoop aan te schaffen is. Nikon Z6 II Starterskit. is aan te schaffen via de volgende link.