1. overige producten
 2. Canon EOS RP - Studio Vlogkit.

Canon EOS RP - Studio Vlogkit.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Canon EOS RP - Studio Vlogkit. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Canon EOS RP - Studio Vlogkit. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Canon EOS RP - Studio Vlogkit.

Merk

Dörr

Type camera

Systeemcamera

Geschikt voor type fotograaf

Beginner, Gevorderd

Gebruikssituatie camera

Professionele fotografie, Sportfotografie

Type autofocus

Phase detection autofocus

Type beeldsensor

Full frame

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

256 GB

Schermdiagonaal

3 inch

Gewicht

1,47 kg

Omschrijving van Canon EOS RP - Studio Vlogkit.

De Canon EOS RP - Studio Vlogkit is de perfecte manier om je studio-opnames te verbeteren. Deze kit heeft alles wat je nodig hebt om professionele vlogs op te nemen en te bewerken. Met de Rode microfoon neem je de geluidskwaliteit naar een hoger niveau. Hij is draadloos, waardoor je veel bewegingsvrijheid hebt. Ook is er een daglichtset inbegrepen met 2 lichtstrips en 2 lampstatieven. Zo creëer je de perfecte belichting voor al je opnames. De Canon EOS RP is een krachtige camera met een full frame sensor. Met deze camera neem je scherpe 4K vlogs op met veel details. Hij heeft een snel Dual Pixel autofocussysteem, waardoor je onderwerpen scherp in beeld brengt. Ook is er oogherkenning waardoor je altijd scherp in beeld bent. Bovendien ontvang je bij de camera een 24-105mm lens. Deze lens is geschikt voor verschillende soorten vlogs en close-up shots. Het diafragma van f/4 zorgt voor een onscherpe achtergrond. Met de minimale scherpstelafstand van 45 centimeter fotografeer je dicht op je onderwerp. Zet je studio-opnames naar een hoger niveau met de Canon EOS RP - Studio Vlogkit.

Pluspunten
 • In deze kit zit een externe microfoon, studioverlichting en een statief, waarmee je een complete studio-opstelling kunt maken

  .

  Met de Canon EOS RP maak je gedetailleerde video's in 4K-resolutie

  .

  Dankzij het zoomvermogen van de 24-105mm lens is deze set geschikt voor onder andere vlogs en productreviews.

Minpunten
 • Voor een langere gebruiksduur adviseren we een extra accu.

Veelgestelde vragen over Canon EOS RP - Studio Vlogkit.

Canon EOS RP - Studio Vlogkit. is een Systeemcamera die geschikt is voor Beginner, Gevorderd en is voor bedoeld voor Professionele fotografie, Sportfotografie.

Canon EOS RP - Studio Vlogkit. heeft Phase detection autofocus, Full frame en heeft een schermdiagonaal van 3 inch.

Canon EOS RP - Studio Vlogkit. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 256 GB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Canon EOS RP - Studio Vlogkit. heeft een gewicht van 1,47 kg.

Wij hebben uitgezocht waar Canon EOS RP - Studio Vlogkit. goedkoop aan te schaffen is. Canon EOS RP - Studio Vlogkit. is aan te schaffen via de volgende link.