1. overige producten
 2. Kodak Pixpro WPZ2 Onderwater Camera.

Kodak Pixpro WPZ2 Onderwater Camera.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Kodak Pixpro WPZ2 Onderwater Camera. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Kodak Pixpro WPZ2 Onderwater Camera. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Kodak Pixpro WPZ2 Onderwater Camera.

Merk

Kodak

Type camera

Compactcamera

Geschikt voor type fotograaf

Beginner

Gebruikssituatie camera

Onderwater, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen

Type autofocus

Normale autofocus

Type beeldsensor

1/2.3"

Type geheugenkaart

Micro SD, MicroSDHC

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

32 GB

Schermdiagonaal

2,7 inch

Gewicht

225 g

Omschrijving van Kodak Pixpro WPZ2 Onderwater Camera.

De Kodak Pixpro WPZ2 Onderwater Camera is ideaal voor avonturiers en watersporters. De camera is uitgerust met een uitgebreid aantal functies, waaronder een ingebouwde wi-fi verbinding. Je koppelt de camera met je smartphone of tablet, waarna je de foto's en video's direct kunt delen via social media. De camera is voorzien van een 2,7 inch LCD touchscreen waarmee je de instellingen kunt aanpassen. Daarnaast is de camera uitgerust met een 4x optische zoom, waarmee je je onderwateravonturen van dichtbij kunt vastleggen. Met deze camera maak je prachtige foto's en video's van je onderwateravonturen.

Pluspunten
 • Dankzij de waterdichte, stof- en schokbestendige behuizing kun je de camera gebruiken tijdens buitenactiviteiten en met slechte weersomstandigheden

  .

  Fotografeer en film de onderwaterwereld tot 15 meter diep in full hd met 30 frames per seconde

  .

  De ingebouwde flitser en HDR-functie zorgen voor gedetailleerde foto's in lastige lichtomstandigheden.

Minpunten
 • Er wordt geen micro SD-kaart meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Kodak Pixpro WPZ2 Onderwater Camera.

Kodak Pixpro WPZ2 Onderwater Camera. is een Compactcamera die geschikt is voor Beginner en is voor bedoeld voor Onderwater, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen.

Kodak Pixpro WPZ2 Onderwater Camera. heeft Normale autofocus, 1/2.3" en heeft een schermdiagonaal van 2,7 inch.

Kodak Pixpro WPZ2 Onderwater Camera. heeft een Micro SD, MicroSDHC en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 32 GB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Kodak Pixpro WPZ2 Onderwater Camera. heeft een gewicht van 225 g.

Wij hebben uitgezocht waar Kodak Pixpro WPZ2 Onderwater Camera. goedkoop aan te schaffen is. Kodak Pixpro WPZ2 Onderwater Camera. is aan te schaffen via de volgende link.