1. overige producten
  2. Canon EOS R6 Mark II.

Canon EOS R6 Mark II.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Canon EOS R6 Mark II. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Canon EOS R6 Mark II. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Canon EOS R6 Mark II.

Merk

Canon

Type camera

Systeemcamera

Geschikt voor type fotograaf

Expert, Gevorderd

Gebruikssituatie camera

Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Vakantie, Vloggen

Type autofocus

Contrast autofocus, Normale autofocus, Phase detection autofocus

Type beeldsensor

Full frame

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

1024 GB

Schermdiagonaal

3 inch

Gewicht

588 g

Omschrijving van Canon EOS R6 Mark II.

De Canon EOS R6 Mark II is een veelzijdige camera die zowel voor fotografie als videografie gebruikt kan worden. De camera heeft een hoge snelheid waarmee je actie scherp vastlegt. Met de 24,2 megapixel sensor en 7 stops beeldstabilisatie maak je scherpe foto's in moeilijke lichtomstandigheden. Met de elektronische sluiter maak je opnames met 40 frames per seconde en met de mechanische sluiter met maximaal 12 frames per seconde. Hierdoor mis je geen actiemoment. Ook de autofocus is verbeterd en herkent veel verschillende onderwerpen. De camera voorspelt de beweging van het onderwerp en houdt het met de nauwkeurige scherpstelling scherp in beeld. De sensor presteert ook goed in donkere situaties en dankzij de oversampling techniek maak je zelfs 6K beelden om extra gedetailleerde 4K opnames te maken. Met de Canon EOS R6 Mark II krijg je dus een veelzijdige camera die je optimaal gebruikt voor alle foto- en videografie toepassingen.

Pluspunten
  • De camera fotografeert met 40 frames per seconde, waarmee je snelle bewegingen opneemt. Het verbeterde autofocussysteem herkent veel verschillende onderwerpen, zoals paarden, vliegtuigen en treinen. Je video-opnames zien er scherp uit, omdat de camera 4K beelden oversampled uit 6K opnames.

Minpunten
  • Er wordt geen geheugenkaart meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Canon EOS R6 Mark II.

Canon EOS R6 Mark II. is een Systeemcamera die geschikt is voor Expert, Gevorderd en is voor bedoeld voor Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Vakantie, Vloggen.

Canon EOS R6 Mark II. heeft Contrast autofocus, Normale autofocus, Phase detection autofocus, Full frame en heeft een schermdiagonaal van 3 inch.

Canon EOS R6 Mark II. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 1024 GB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Canon EOS R6 Mark II. heeft een gewicht van 588 g.

Wij hebben uitgezocht waar Canon EOS R6 Mark II. goedkoop aan te schaffen is. Canon EOS R6 Mark II. is aan te schaffen via de volgende link.