1. overige producten
  2. Olympus Tough TG-6 Rood.

Olympus Tough TG-6 Rood.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Olympus Tough TG-6 Rood. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Olympus Tough TG-6 Rood. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Olympus Tough TG-6 Rood.

Merk

Olympus

Type camera

Compactcamera

Geschikt voor type fotograaf

Gevorderd

Gebruikssituatie camera

Onderwater, Vakantie

Type autofocus

Type beeldsensor

1/2.3"

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

512 GB

Schermdiagonaal

3 inch

Gewicht

253 g

Omschrijving van Olympus Tough TG-6 Rood.

De Olympus Tough TG-6 Rood is een camera die gedurfd en avontuurlijk kan worden gebruikt. Met deze camera kun je onder alle omstandigheden schitterende foto's en video's maken. De behuizing is ontworpen om te weerstaan aan extreme omstandigheden zoals water, schokken, vorst, stoten en stof. Bovendien is de camera waterdicht tot 15 meter diep, waardoor je de onderwaterwereld kunt vastleggen. De camera biedt verschillende functies waarmee je creatief aan de slag kunt. Met het macrosysteem maak je prachtige macrofoto's, HDR zorgt voor scherpe foto's bij lastige lichtomstandigheden en de witbalans instellingen geven je de mogelijkheid om onderwater te filmen voor levendige kleuren. De camera filmt in 4K resolutie met 30 frames per seconde of in Full HD met 120 frames per seconde. De Full HD beelden kun je vertragen zodat je slow motion opnames maakt. Kortom, de Olympus Tough TG-6 Rood is alles wat je nodig hebt voor het maken van opwindende foto's en video's.

Pluspunten
  • Dankzij het water-, schok-, vorst- en stofbestendige ontwerp kun je de camera gebruiken tijdens buitenactiviteiten en slechte weersomstandigheden. Met het macrosysteem maak je eenvoudig macrofoto's

    .

    Als je onderwater filmt, kun je uit 3 witbalansen kiezen voor levendige kleuren.

Minpunten
  • De camera heeft geen accessoireschoen om een externe microfoon of flitser aan te sluiten.

Veelgestelde vragen over Olympus Tough TG-6 Rood.

Olympus Tough TG-6 Rood. is een Compactcamera die geschikt is voor Gevorderd en is voor bedoeld voor Onderwater, Vakantie.

Olympus Tough TG-6 Rood. heeft , 1/2.3" en heeft een schermdiagonaal van 3 inch.

Olympus Tough TG-6 Rood. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 512 GB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Olympus Tough TG-6 Rood. heeft een gewicht van 253 g.

Wij hebben uitgezocht waar Olympus Tough TG-6 Rood. goedkoop aan te schaffen is. Olympus Tough TG-6 Rood. is aan te schaffen via de volgende link.