1. overige producten
 2. Sony Cybershot DSC-RX100 VI.

Sony Cybershot DSC-RX100 VI.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Sony Cybershot DSC-RX100 VI. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Sony Cybershot DSC-RX100 VI. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Sony Cybershot DSC-RX100 VI.

Merk

Sony

Type camera

Compactcamera

Geschikt voor type fotograaf

Gevorderd

Gebruikssituatie camera

Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen

Type autofocus

Type beeldsensor

1"

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

256 GB

Schermdiagonaal

3 inch

Gewicht

301 g

Omschrijving van Sony Cybershot DSC-RX100 VI.

De Sony Cybershot DSC-RX100 VI heeft een enorm zoombereik van 24-200mm. Hierdoor kun je dichtbij of veraf scherpe foto's maken. Ook bij het fotograferen uit de hand biedt Optical SteadyShot vermindering van bewegingsonscherpte. Wil je graag vloggen? Deze camera is uitgerust met 4K-videotechnologie, waarmee je gedetailleerde beelden opneemt. Met het kantelbare LCD scherm zie je wat je filmt. Het snelle autofocussysteem zorgt ervoor dat je foto's en video's scherp zijn. In continu opname leg je snelle acties vast met 24 frames per seconde. Daarnaast detecteert de camera je onderwerp, waardoor je nauwkeurig scherpstelt, zelfs bij bewegende onderwerpen. De Sony RX100 VI is een veelzijdige camera die je veel mogelijkheden biedt. Of je nu foto's maakt of video's opneemt, je bent verzekerd van scherpe resultaten. Door het grote zoombereik, de Optical SteadyShot en het 4K-videobeeld is deze camera perfect voor zowel professionals als beginners. Deze krachtige camera is gemakkelijk mee te nemen en heeft verschillende functies om je creativiteit te stimuleren.

Pluspunten
 • Dankzij de optische beeldstabilisatie wordt bewegingsonscherpte verminderd

  .

  Dankzij de optische beeldstabilisatie worden bewegingsunscharpheden verminderd

  .

  Je neemt gedetailleerde videobeelden op in 4K kwaliteit

  .

  Je neemt gedetailleerde video-opnames op in 4K-kwaliteit. Door het snelle autofocussysteem zijn je foto's en video's scherp

  .

  Dankzij het snelle autofocussysteem zijn je foto's en video's scherp.

Minpunten
 • Het is niet mogelijk om een externe microfoon aan te sluiten om de geluidskwaliteit te verbeteren

  .

  Het wordt niet geleverd met een geheugenkaart.

Veelgestelde vragen over Sony Cybershot DSC-RX100 VI.

Sony Cybershot DSC-RX100 VI. is een Compactcamera die geschikt is voor Gevorderd en is voor bedoeld voor Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen.

Sony Cybershot DSC-RX100 VI. heeft , 1" en heeft een schermdiagonaal van 3 inch.

Sony Cybershot DSC-RX100 VI. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 256 GB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Sony Cybershot DSC-RX100 VI. heeft een gewicht van 301 g.

Wij hebben uitgezocht waar Sony Cybershot DSC-RX100 VI. goedkoop aan te schaffen is. Sony Cybershot DSC-RX100 VI. is aan te schaffen via de volgende link.