1. overige producten
  2. Panasonic Lumix DC-TZ90 Zwart.

Panasonic Lumix DC-TZ90 Zwart.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Panasonic Lumix DC-TZ90 Zwart. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Panasonic Lumix DC-TZ90 Zwart. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Panasonic Lumix DC-TZ90 Zwart.

Merk

Panasonic

Type camera

Compactcamera

Geschikt voor type fotograaf

Beginner

Gebruikssituatie camera

Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen

Type autofocus

Type beeldsensor

1/2.3"

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

128 GB

Schermdiagonaal

3 inch

Gewicht

322 g

Omschrijving van Panasonic Lumix DC-TZ90 Zwart.

De Panasonic Lumix DC-TZ90 Zwart is een krachtige camera met veel functionaliteiten. Met de 30x optische zoom en de 4k resolutie maak je haarscherpe foto's en video's. De camera is bovendien uitgerust met verschillende selfie functies. Zo draai je het lcd touchscreen 180 graden om jezelf in beeld te brengen. Met de Panorama Selfie functie en de Self Shot functie maak je op verschillende manieren een selfie. Daarnaast is de camera voorzien van de Post Focus functie waarmee je achteraf de scherptediepte van een foto instelt op het lcd touchscreen. Met deze functie kun je perfecte foto's maken van landschappen, dieren of andere verafgelegen voorwerpen. Zo fotografeer je met de Panasonic Lumix DC-TZ90 Zwart met gemak de mooiste momenten.

Pluspunten
  • Met het kantelbare beeldscherm heb je de flexibiliteit om je standpunt te kiezen. Met de Post Focus functie kun je de scherptediepte van een foto achteraf instellen.Je kunt zonder kwaliteitsverlies sterk inzoomen op je onderwerp.

Minpunten
  • Je kunt geen externe flitser monteren op de camera. Er wordt geen geheugenkaart meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Panasonic Lumix DC-TZ90 Zwart.

Panasonic Lumix DC-TZ90 Zwart. is een Compactcamera die geschikt is voor Beginner en is voor bedoeld voor Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen.

Panasonic Lumix DC-TZ90 Zwart. heeft , 1/2.3" en heeft een schermdiagonaal van 3 inch.

Panasonic Lumix DC-TZ90 Zwart. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 128 GB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Panasonic Lumix DC-TZ90 Zwart. heeft een gewicht van 322 g.

Wij hebben uitgezocht waar Panasonic Lumix DC-TZ90 Zwart. goedkoop aan te schaffen is. Panasonic Lumix DC-TZ90 Zwart. is aan te schaffen via de volgende link.