RICOH GRIII Diary Edition.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier RICOH GRIII Diary Edition. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of RICOH GRIII Diary Edition. de camera is die jij zoekt.

Specificaties RICOH GRIII Diary Edition.

Merk

Ricoh

Type camera

Compactcamera

Geschikt voor type fotograaf

Expert, Gevorderd

Gebruikssituatie camera

Professionele fotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie

Type autofocus

Contrast detection, Normale autofocus, Phase detection autofocus

Type beeldsensor

APS-C

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

512 GB

Schermdiagonaal

3 inch

Gewicht

232 g

Omschrijving van RICOH GRIII Diary Edition.

De Ricoh GR III Diary Edition is een krachtige compacte camera die je overal mee naartoe neemt. Je maakt scherpe foto's met veel details door de relatief grote APS-C sensor. Met de vaste brandpuntsafstand van 18,3mm is deze camera perfect om uitgestrekte landschappen en gebouwen mee te fotograferen. De brede diafragma opening van f/2.8 zorgt dat je heldere foto's maakt bij weinig licht. Maar met de Image Custom modus maak je ook creatieve foto's. Je kunt de look en feel van een ouderwets filmrolletje nabootsen. Met de Ricoh GR III Diary Edition maak je gemakkelijk heel mooie foto's van een reis. Je neemt hem gemakkelijk mee in je jaszak, omdat hij maar 257 gram weegt. Deze camera is ideaal om natuurlandschappen en stadsleven mee te fotograferen. Ook als het licht bijna weg is, maak je heldere foto's. Maar ook als je wat creatiever aan de slag wilt, dan is de Image Custom modus een leuke optie. Hiermee lijken je foto's net op de negatieven van een ouderwets filmrolletje.

Pluspunten
 • De camera is compact en licht, waardoor je hem gemakkelijk meeneemt op reis

  .

  Dankzij de brandpuntsafstand van 18,3 mm leg je uitgestrekte landschappen en hoge gebouwen vast

  .

  In de Image Custom modus lijken je foto's op de negatieven van een ouderwets filmrolletje.

Minpunten
 • Het is niet mogelijk om te zoomen met deze camera, waardoor je onderwerpen uit de verte niet dichtbij haalt

  .

  De camera heeft geen zoomoptie.

Veelgestelde vragen over RICOH GRIII Diary Edition.

RICOH GRIII Diary Edition. is een Compactcamera die geschikt is voor Expert, Gevorderd en is voor bedoeld voor Professionele fotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie.

RICOH GRIII Diary Edition. heeft Contrast detection, Normale autofocus, Phase detection autofocus, APS-C en heeft een schermdiagonaal van 3 inch.

RICOH GRIII Diary Edition. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 512 GB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. RICOH GRIII Diary Edition. heeft een gewicht van 232 g.

Wij hebben uitgezocht waar RICOH GRIII Diary Edition. goedkoop aan te schaffen is. RICOH GRIII Diary Edition. is aan te schaffen via de volgende link.