1. overige producten
 2. Canon EOS R7 + RF 50mm f/1.8 STM.

Canon EOS R7 + RF 50mm f/1.8 STM.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Canon EOS R7 + RF 50mm f/1.8 STM. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Canon EOS R7 + RF 50mm f/1.8 STM. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Canon EOS R7 + RF 50mm f/1.8 STM.

Merk

Canon

Type camera

Systeemcamera

Geschikt voor type fotograaf

Gevorderd

Gebruikssituatie camera

Filmen, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen

Type autofocus

Normale autofocus, Phase detection autofocus

Type beeldsensor

APS-C

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

Schermdiagonaal

2,95 inch

Gewicht

160 g

Omschrijving van Canon EOS R7 + RF 50mm f/1.8 STM.

Met de Canon EOS R7 + RF 50mm f/1.8 STM maak je kleurrijke portretten met een mooie achtergrondonscherpte. Deze lichte lens is ideaal om de hele dag mee te dragen. Samen met de compacte R7 camera vormt dit een handige fotografiekit voor op reis. Het grote diafragma van f/1.8 maakt de lens lichtsterk. Dit zorgt ervoor dat je ook in situaties met weinig licht goede foto's kunt maken. De spatwater- en stofbestendige behuizing zorgt ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over een regenbui. Dankzij de cropfactor van de APS-C sensor kun je de brandpuntsafstand van je lens met 1,6 vermenigvuldigen. Dit is handig voor bijvoorbeeld sportfotografie of als je wilde dieren op grote afstand vastlegt. Met de EF-EOS R Adapter kun je je bestaande EF/EF-S lenzen blijven gebruiken. De autofocus dekt het volledige scherm, zelfs tot aan de rand van je beeld. Hierdoor krijg je een scherpe focus als je een bewegend onderwerp volgt. Met de speciale autofocus programma's kun je mensen, dieren en zelfs voertuigen herkennen. Je kunt meerdere scherpstelpunten inst.

Pluspunten
 • De lens is lichtsterk dankzij het grote maximale diafragma van f/1.8

  .

  Met de elektronische sluiter kun je actiemomenten nauwkeurig vastleggen met 30 fps

  .

  Je kunt scherpstellen tot aan de rand van het scherm, omdat de autofocus het volledige scherm bedekt.

Minpunten
 • Er wordt geen geheugenkaart meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Canon EOS R7 + RF 50mm f/1.8 STM.

Canon EOS R7 + RF 50mm f/1.8 STM. is een Systeemcamera die geschikt is voor Gevorderd en is voor bedoeld voor Filmen, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen.

Canon EOS R7 + RF 50mm f/1.8 STM. heeft Normale autofocus, Phase detection autofocus, APS-C en heeft een schermdiagonaal van 2,95 inch.

Canon EOS R7 + RF 50mm f/1.8 STM. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot .

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Canon EOS R7 + RF 50mm f/1.8 STM. heeft een gewicht van 160 g.

Wij hebben uitgezocht waar Canon EOS R7 + RF 50mm f/1.8 STM. goedkoop aan te schaffen is. Canon EOS R7 + RF 50mm f/1.8 STM. is aan te schaffen via de volgende link.