1. overige producten
 2. Sony CyberShot DSC-RX100III.

Sony CyberShot DSC-RX100III.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Sony CyberShot DSC-RX100III. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Sony CyberShot DSC-RX100III. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Sony CyberShot DSC-RX100III.

Merk

Sony

Type camera

Compactcamera

Geschikt voor type fotograaf

Beginner, Gevorderd

Gebruikssituatie camera

Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen, [[Professionele fotografie]]

Type autofocus

Type beeldsensor

1"

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

128 GB

Schermdiagonaal

3 inch

Gewicht

0,29 kg

Omschrijving van Sony CyberShot DSC-RX100III.

De Sony CyberShot RX100III is de ultieme camera voor de gevorderde vlogger en fotograaf. Met deze camera leg je niet alleen een breed beeld vast, maar de 24mm groothoeklens en de 180 graden kantelbare LCD-scherm zorgen ervoor dat je nog meer omgeving kunt opnemen. De lichtsterke 1.0" CMOS sensor met achtergrondverlichting en f/1.8 diafragma zorgt voor meer scherpte en detail tijdens het fotograferen in alle lichtomstandigheden. Deze camera is volledig handmatig in te stellen, waardoor het mogelijk is om te experimenteren met verschillende instellingen. Verder is het mogelijk om je foto’s en video’s gemakkelijk te delen via wifi en NFC. Kortom, de perfecte camera voor de creatieve vlogger en fotograaf.

Pluspunten
 • Met het kantelbare beeldscherm maak je eenvoudig vlogs en selfies.Met behulp van NFC kun je gemakkelijk afbeeldingen naar je smartphone verzenden.Dankzij de lichtsterke sensor maak je zelfs heldere foto's in weinig licht.

Minpunten
 • De camera heeft geen hotshoe om een externe flitser of lamp te bevestigen

  .

  Er is geen microfoonaansluiting aanwezig

  .

  Er wordt geen geheugenkaart meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Sony CyberShot DSC-RX100III.

Sony CyberShot DSC-RX100III. is een Compactcamera die geschikt is voor Beginner, Gevorderd en is voor bedoeld voor Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen, [[Professionele fotografie]].

Sony CyberShot DSC-RX100III. heeft , 1" en heeft een schermdiagonaal van 3 inch.

Sony CyberShot DSC-RX100III. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 128 GB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Sony CyberShot DSC-RX100III. heeft een gewicht van 0,29 kg.

Wij hebben uitgezocht waar Sony CyberShot DSC-RX100III. goedkoop aan te schaffen is. Sony CyberShot DSC-RX100III. is aan te schaffen via de volgende link.