1. overige producten
 2. Sony CyberShot DSC-W810 Silver.

Sony CyberShot DSC-W810 Silver.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Sony CyberShot DSC-W810 Silver. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Sony CyberShot DSC-W810 Silver. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Sony CyberShot DSC-W810 Silver.

Merk

Sony

Type camera

Compactcamera

Geschikt voor type fotograaf

Beginner

Gebruikssituatie camera

Thuis voor familie & vrienden, Vakantie

Type autofocus

Type beeldsensor

1/2.3"

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

128 GB

Schermdiagonaal

2,7 inch

Gewicht

0,127 kg

Omschrijving van Sony CyberShot DSC-W810 Silver.

De Sony CyberShot DSC-W810 Silver is de perfecte camera om mooie herinneringen vast te leggen. Met deze kleine camera kun je meteen aan de slag. Je hebt geen tijd nodig om instellingen te wijzigen, want de camera selecteert automatisch de beste instellingen. De panoramafunctie maakt het mogelijk om prachtige foto's van uitgestrekte landschappen te maken. Houd de sluiterknop ingedrukt en beweeg de camera heen en weer. De Sony CyberShot DSC-W810 Silver is ook ideaal voor creatieve foto's. Je kunt je beeldmateriaal voorzien van verschillende leuke filters. Denk bijvoorbeeld aan het effect van een speelgoedcamera. Daarnaast wordt bewegingsonscherpte verminderd met de beeldstabilisatie. Je bent ervan verzekerd dat je prachtige foto's maakt met de Sony CyberShot DSC-W810 Silver.

Pluspunten
 • De kleine camera selecteert automatisch de beste instellingen, zodat je alleen nog maar op de sluiterknop hoeft te drukken

  .

  Met de panoramafunctie kun je een uitgestrekt landschap vastleggen

  .

  Dankzij de beeldstabilisatie kun je langer uit de hand fotograferen.

Minpunten
 • Het is slim om een extra geheugenkaart te hebben als je panoramafoto's of 3D beelden gaat maken

  .

  Er wordt geen geheugenkaart bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over Sony CyberShot DSC-W810 Silver.

Sony CyberShot DSC-W810 Silver. is een Compactcamera die geschikt is voor Beginner en is voor bedoeld voor Thuis voor familie & vrienden, Vakantie.

Sony CyberShot DSC-W810 Silver. heeft , 1/2.3" en heeft een schermdiagonaal van 2,7 inch.

Sony CyberShot DSC-W810 Silver. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 128 GB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Sony CyberShot DSC-W810 Silver. heeft een gewicht van 0,127 kg.

Wij hebben uitgezocht waar Sony CyberShot DSC-W810 Silver. goedkoop aan te schaffen is. Sony CyberShot DSC-W810 Silver. is aan te schaffen via de volgende link.