1. overige producten
  2. Canon EOS R6 Mark II Starterskit.

Canon EOS R6 Mark II Starterskit.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Canon EOS R6 Mark II Starterskit. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Canon EOS R6 Mark II Starterskit. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Canon EOS R6 Mark II Starterskit.

Merk

Lexar

Type camera

Systeemcamera

Geschikt voor type fotograaf

Expert, Gevorderd

Gebruikssituatie camera

Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Vakantie, Vloggen

Type autofocus

Contrast autofocus, Normale autofocus, Phase detection autofocus

Type beeldsensor

Full frame

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

1024 GB

Schermdiagonaal

3 inch

Gewicht

0,8 kg

Omschrijving van Canon EOS R6 Mark II Starterskit.

Met de Canon EOS R6 Mark II Starterskit zijn er geen beperkingen meer voor actieve fotografen. De starterskit bevat een Canon EOS R6 Mark II body, een Peak Design schoudertas en een snelle Lexar 64GB geheugenkaart. Hiermee kun je jouw camera veilig meenemen en je foto's gemakkelijk opslaan. Met de EOS R6 Mark II fotografeer je met 40 frames per seconde, wat ideaal is voor actie- en sportfotografie. De 24,2 megapixel full frame beeldsensor en de 7 stops beeldstabilisatie zorgen voor goede beeldkwaliteit, zelfs in donkere omstandigheden. De elektronische sluiter biedt een hoge framerate van 40 frames per seconde. Met de mechanische sluiter kun je maximaal 12 frames per seconde fotograferen. Daarnaast heeft de EOS R6 Mark II een autofocussysteem met onderwerpherkenning. Hiermee herkent de camera onder andere vliegtuigen, ogen, dieren en voorspelt de beweging van het onderwerp. Zo stel je nauwkeurig scherp op een bewegend onderwerp. De foto's die je maakt zijn van hoge kwaliteit, dankzij de 24,2 megapixel sensor. Hierdoor krijg je ook scherpe beelden in donkere omstandigheden.

Pluspunten
  • Dankzij de meegeleverde cameratas en geheugenkaart kun je direct met de camera op pad. De camera maakt foto's met 40 frames per seconde, waarmee je snel bewegende onderwerpen vastlegt. Het autofocussysteem herkent veel verschillende onderwerpen, zoals paarden, vliegtuigen en treinen.

Minpunten
  • De camera heeft geen ingebouwde flitser voor extra licht in een donkere omgeving.

Veelgestelde vragen over Canon EOS R6 Mark II Starterskit.

Canon EOS R6 Mark II Starterskit. is een Systeemcamera die geschikt is voor Expert, Gevorderd en is voor bedoeld voor Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Vakantie, Vloggen.

Canon EOS R6 Mark II Starterskit. heeft Contrast autofocus, Normale autofocus, Phase detection autofocus, Full frame en heeft een schermdiagonaal van 3 inch.

Canon EOS R6 Mark II Starterskit. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 1024 GB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Canon EOS R6 Mark II Starterskit. heeft een gewicht van 0,8 kg.

Wij hebben uitgezocht waar Canon EOS R6 Mark II Starterskit. goedkoop aan te schaffen is. Canon EOS R6 Mark II Starterskit. is aan te schaffen via de volgende link.