Canon EOS 90D Body.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Canon EOS 90D Body. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Canon EOS 90D Body. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Canon EOS 90D Body.

Merk

Canon

Type camera

Spiegelreflexcamera

Geschikt voor type fotograaf

Expert, Gevorderd

Gebruikssituatie camera

Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie

Type autofocus

Contrast detection, Phase detection autofocus

Type beeldsensor

APS-C

Type geheugenkaart

SD, SDHC, SDXC

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

256 GB

Schermdiagonaal

3 inch

Gewicht

701 g

Omschrijving van Canon EOS 90D Body.

De Canon EOS 90D Body is een uitstekende camera om actiesporten en wilde dieren vast te leggen. De APS-C sensor in de camera zorgt voor extra zoom waardoor je onderwerpen nog dichterbij kunt brengen. Met het iTR-autofocussysteem volg je bewegende onderwerpen die je vastlegt met 10 frames per seconde. Zo breng je actiemomenten helder in beeld. Ook als je met live view fotografeert of video's opneemt, ben je verzekerd van perfecte resultaten dankzij de Dual Pixel autofocus met 5.481 scherpstelpunten. De joystick naast het scherm of het touchscreen maken het selecteren van het scherpstelpunt eenvoudig. Daarnaast raden we aan een extra accu te gebruiken voor een langere gebruiksduur. Met de Canon EOS 90D Body ben je verzekerd van scherpe foto's en vloeiende 4K video's, een perfecte manier om actiesporten en wilde dieren vast te leggen.

Pluspunten
  • Door de cropfactor van 1,6 is de camera geschikt om sporters en wilde dieren vast te leggen

    .

    Met het iTR-autofocussysteem volg je bewegende onderwerpen

    .

    Het live view scherm beschikt over 5.481 scherpstelpunten waardoor je nauwkeurig kunt scherpstellen.

Minpunten
  • De camera heeft geen beeldstabilisatie om bewegingsonscherpte te verminderen. De camera wordt niet geleverd met een geheugenkaart.

Veelgestelde vragen over Canon EOS 90D Body.

Canon EOS 90D Body. is een Spiegelreflexcamera die geschikt is voor Expert, Gevorderd en is voor bedoeld voor Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie.

Canon EOS 90D Body. heeft Contrast detection, Phase detection autofocus, APS-C en heeft een schermdiagonaal van 3 inch.

Canon EOS 90D Body. heeft een SD, SDHC, SDXC en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 256 GB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Canon EOS 90D Body. heeft een gewicht van 701 g.

Wij hebben uitgezocht waar Canon EOS 90D Body. goedkoop aan te schaffen is. Canon EOS 90D Body. is aan te schaffen via de volgende link.