1. overige producten
  2. Canon EOS R50 Content Creator Kit.

Canon EOS R50 Content Creator Kit.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Canon EOS R50 Content Creator Kit. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Canon EOS R50 Content Creator Kit. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Canon EOS R50 Content Creator Kit.

Merk

Canon

Type camera

Systeemcamera

Geschikt voor type fotograaf

Beginner

Gebruikssituatie camera

Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen

Type autofocus

Normale autofocus, Phase detection autofocus

Type beeldsensor

APS-C

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

Schermdiagonaal

2,95 inch

Gewicht

375 g

Omschrijving van Canon EOS R50 Content Creator Kit.

De Canon EOS R50 Content Creator Kit is een ideaal startpakket voor beginnende vloggers. Je krijgt een veelzijdige RF-S 18-45mm f/4.5-6.3 IS STM zoomlens. Hiermee kun je gemakkelijk jezelf en je omgeving in beeld brengen. Je kunt de camera op het statief plaatsen en met één hand filmen. Met de meegeleverde microfoon krijg je helder geluid in je video's. Je kunt filmen in 4K resolutie met 30 frames per seconde. Deze beelden zijn ideaal voor Youtube, Instagram en TikTok. Met het lage gewicht van 375 gram neem je de camera overal mee naartoe. De beeldstabilisatie vermindert bewegingsonscherpte tijdens het opnemen van jouw vlogs en video's. Hierdoor maak je ook in donkere omstandigheden trillingsvrije beelden uit de hand. Met de Canon EOS R50 Content Creator Kit ben je klaar om de wereld te veroveren!

Pluspunten
  • Met de microfoon en het statief kun je vlogs maken waarop je jezelf en je omgeving met de 18-45mm lens in beeld brengt. Je kunt scherpe en vloeiende opnames maken met 4K resolutie met 30 frames per seconde. Dankzij het lage gewicht van 375 gram neem je de camera gemakkelijk mee en kun je overal vlogs maken.

Minpunten
  • De camera heeft geen afdichtingen tegen stof en spatwater.

Veelgestelde vragen over Canon EOS R50 Content Creator Kit.

Canon EOS R50 Content Creator Kit. is een Systeemcamera die geschikt is voor Beginner en is voor bedoeld voor Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen.

Canon EOS R50 Content Creator Kit. heeft Normale autofocus, Phase detection autofocus, APS-C en heeft een schermdiagonaal van 2,95 inch.

Canon EOS R50 Content Creator Kit. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot .

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Canon EOS R50 Content Creator Kit. heeft een gewicht van 375 g.

Wij hebben uitgezocht waar Canon EOS R50 Content Creator Kit. goedkoop aan te schaffen is. Canon EOS R50 Content Creator Kit. is aan te schaffen via de volgende link.