Nikon D7500 Body.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Nikon D7500 Body. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Nikon D7500 Body. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Nikon D7500 Body.

Merk

Nikon

Type camera

Spiegelreflexcamera

Geschikt voor type fotograaf

Gevorderd

Gebruikssituatie camera

Filmen, Sportfotografie, Vakantie

Type autofocus

Contrast autofocus, Normale autofocus, Phase detection autofocus

Type beeldsensor

APS-C

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

1024 GB

Schermdiagonaal

3,2 inch

Gewicht

640 g

Omschrijving van Nikon D7500 Body.

De Nikon D7500 is een krachtige camera die ideaal is voor fotografen die op zoek zijn naar veelzijdigheid en kwaliteit. Met de 20,9 megapixels CMOS sensor en de EXPEED 5 beeldprocessor verzeker je jezelf van scherpe foto's, ook in het donker. Met een maximale ISO van 51.200 en een autofocussysteem met 51 scherpstelpunten ben je altijd klaar voor het perfecte plaatje. Met 8 beelden per seconde mis je geen enkele actie. De camera biedt ook de mogelijkheid om in 4K en Full HD te filmen. Dankzij de ingebouwde intervaltimer en de time lapse functie maak je snelle beeldreeksen van hoge kwaliteit. Bovendien is de camera eenvoudig te bedienen via het kantelbare touchscreenmonitor. De Nikon D7500 is de perfecte keuze voor fotografen die op zoek zijn naar een krachtige camera met veel mogelijkheden.

Pluspunten
  • De D7500 presteert goed bij weinig licht dankzij het grote ISO-bereik en het autofocussysteem

    .

    Met 8 beelden per seconde zal je geen enkele actiescène missen

    .

    De camera filmt in 4K-kwaliteit.

Minpunten
  • Het LCD-scherm kan alleen verticaal gekanteld worden. De camera heeft één geheugenslot. Er wordt geen geheugenkaart meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Nikon D7500 Body.

Nikon D7500 Body. is een Spiegelreflexcamera die geschikt is voor Gevorderd en is voor bedoeld voor Filmen, Sportfotografie, Vakantie.

Nikon D7500 Body. heeft Contrast autofocus, Normale autofocus, Phase detection autofocus, APS-C en heeft een schermdiagonaal van 3,2 inch.

Nikon D7500 Body. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 1024 GB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Nikon D7500 Body. heeft een gewicht van 640 g.

Wij hebben uitgezocht waar Nikon D7500 Body. goedkoop aan te schaffen is. Nikon D7500 Body. is aan te schaffen via de volgende link.