1. overige producten
  2. Canon Powershot G7X Mark II Zwart - Vlogkit.

Canon Powershot G7X Mark II Zwart - Vlogkit.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Canon Powershot G7X Mark II Zwart - Vlogkit. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Canon Powershot G7X Mark II Zwart - Vlogkit. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Canon Powershot G7X Mark II Zwart - Vlogkit.

Merk

Canon

Type camera

Compactcamera

Geschikt voor type fotograaf

Beginner

Gebruikssituatie camera

Filmen, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen

Type autofocus

Normale autofocus

Type beeldsensor

1"

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

128 GB

Schermdiagonaal

3 inch

Gewicht

319 g

Omschrijving van Canon Powershot G7X Mark II Zwart - Vlogkit.

De Canon Powershot G7X Mark II Zwart - Vlogkit is de ideale set voor beginnende vloggers. Met deze camera kan je op locatie filmen met de Joby GorillaPod 500. De camera heeft een gebruiksvriendelijk touchscherm, waarmee je scherp stelt, foto's maakt, door je bestanden swiped en je de instellingen van de camera aanpast. De camera kan beelden opslaan op een 32 GB geheugenkaart en deze vervolgens via NFC naar je smartphone, tablet of printer sturen. Bovendien kan je met deze camera in het RAW bestandsformaat fotograferen, waardoor je veel vrijheid hebt tijdens de nabewerking van je afbeeldingen. De G7X II fotografeert met 8 beelden per seconde, waardoor je snelle acties trefzeker vastlegt. Met de flexibele poten van de GorillaPod 500 kan je deze statief op elk oneven oppervlak plaatsen, zodat je creatief aan de slag kunt met je vlogs.

Pluspunten
  • Met deze kit ben je goedkoper uit dan wanneer je de producten afzonderlijk aanschaft. Het kantelbare scherm maakt de camera geschikt voor vloggers. Je bedient de camera eenvoudig via het touchscreen.

Minpunten
  • Een viewfinder om precies te kadreren ontbreekt.

Veelgestelde vragen over Canon Powershot G7X Mark II Zwart - Vlogkit.

Canon Powershot G7X Mark II Zwart - Vlogkit. is een Compactcamera die geschikt is voor Beginner en is voor bedoeld voor Filmen, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen.

Canon Powershot G7X Mark II Zwart - Vlogkit. heeft Normale autofocus, 1" en heeft een schermdiagonaal van 3 inch.

Canon Powershot G7X Mark II Zwart - Vlogkit. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 128 GB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Canon Powershot G7X Mark II Zwart - Vlogkit. heeft een gewicht van 319 g.

Wij hebben uitgezocht waar Canon Powershot G7X Mark II Zwart - Vlogkit. goedkoop aan te schaffen is. Canon Powershot G7X Mark II Zwart - Vlogkit. is aan te schaffen via de volgende link.