1. overige producten
 2. Sony ZV-1F + GP-VPT2BT Grip.

Sony ZV-1F + GP-VPT2BT Grip.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Sony ZV-1F + GP-VPT2BT Grip. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Sony ZV-1F + GP-VPT2BT Grip. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Sony ZV-1F + GP-VPT2BT Grip.

Merk

Sony

Type camera

Compactcamera

Geschikt voor type fotograaf

Beginner

Gebruikssituatie camera

Filmen, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen

Type autofocus

Contrast detection, Normale autofocus, Phase detection autofocus

Type beeldsensor

1"

Type geheugenkaart

Micro SD, SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

512 GB

Schermdiagonaal

3 inch

Gewicht

215 g

Omschrijving van Sony ZV-1F + GP-VPT2BT Grip.

Met de Sony ZV-1F + GP-VPT2BT Grip heb je alles wat je nodig hebt om professionele video's te maken. De stevige grip en het compacte formaat van de camera maken het gemakkelijk om overal mee naartoe te nemen. Daarnaast maak je heldere beelden met de 1 inch beeldsensor en 4K resolutie. De grote beeldhoek van 20 mm zorgt ervoor dat je zowel jezelf als je omgeving in beeld krijgt. Door de statiefgrip heb je stabiele beelden zonder trillingen. Kortom, met deze set maak je gemakkelijk professionele video's voor je social media kanalen.

Pluspunten
 • Met de meegeleverde grip houd je je camera comfortabel en stevig vast tijdens het vloggen. Met de bijgeleverde grip hou je je camera comfortabel en stevig vast tijdens het vloggen

  .

  Je neemt gedetailleerde video's op in 4K resolutie voor je YouTube, TikTok of Instagram kanaal. Je neemt gedetailleerde videobeelden op in 4K resolutie voor je YouTube, TikTok of Instagram kanaal

  .

  Door de grote sensor maak je heldere opnames in situaties met weinig licht, zoals 's avonds. Met de grote sensor maak je heldere opnames in situaties met weinig licht, bijvoorbeeld in de avond.

Minpunten
 • De camera heeft een vaste lens waarmee je niet kan in- en uitzoomen.

Veelgestelde vragen over Sony ZV-1F + GP-VPT2BT Grip.

Sony ZV-1F + GP-VPT2BT Grip. is een Compactcamera die geschikt is voor Beginner en is voor bedoeld voor Filmen, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen.

Sony ZV-1F + GP-VPT2BT Grip. heeft Contrast detection, Normale autofocus, Phase detection autofocus, 1" en heeft een schermdiagonaal van 3 inch.

Sony ZV-1F + GP-VPT2BT Grip. heeft een Micro SD, SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 512 GB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Sony ZV-1F + GP-VPT2BT Grip. heeft een gewicht van 215 g.

Wij hebben uitgezocht waar Sony ZV-1F + GP-VPT2BT Grip. goedkoop aan te schaffen is. Sony ZV-1F + GP-VPT2BT Grip. is aan te schaffen via de volgende link.