Fujifilm X-H2 + XF 56mm f/1.2 R WR.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Fujifilm X-H2 + XF 56mm f/1.2 R WR. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Fujifilm X-H2 + XF 56mm f/1.2 R WR. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Fujifilm X-H2 + XF 56mm f/1.2 R WR.

Merk

Fujifilm

Type camera

Systeemcamera

Geschikt voor type fotograaf

Expert, Gevorderd

Gebruikssituatie camera

Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen

Type autofocus

Contrast autofocus, Normale autofocus, Phase detection autofocus

Type beeldsensor

APS-C

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

2000 GB

Schermdiagonaal

3 inch

Gewicht

445 g

Omschrijving van Fujifilm X-H2 + XF 56mm f/1.2 R WR.

Met de Fujifilm X-H2 + XF 56mm f/1.2 R WR maak je professionele foto's met een hoge kwaliteit. Deze combinatie van een lichte primelens en een grote beeldsensor heeft een aantal voordelen. De 56mm lens heeft een maximaal diafragma van f/1.2, waardoor je een mooie, zachte achtergrondonscherpte krijgt. Hierdoor komt je onderwerp beter naar voren. Met de 40,2 megapixel beeldsensor maak je gedetailleerde foto's, die je bij kan snijden zonder dat je veel details verliest. Ook kun je met de Pixel Shift Multi Shot functie een foto maken met een resolutie van maar liefst 160 megapixels. De grote diafragma van de lens en de beeldstabilisatie in de body zorgen voor heldere foto's, zelfs in donkere situaties. Je krijgt hierdoor trillingsvrije beelden bij lange sluitertijden. Dit maakt de Fujifilm X-H2 + XF 56mm f/1.2 R WR de perfecte keuze voor iedereen die professionele foto's wilt maken.

Pluspunten
 • Je gebruikt de 56mm primelens onder andere voor portret- en productfotografie

  .

  Dankzij het diafragma van f/1.2 is de lens erg lichtsterk en creëer je een zachte achtergrondonscherpte

  .

  De sensor van de camera heeft 40,2 megapixels, waarmee je zeer gedetailleerde beelden vastlegt. Je gebruikt de 56mm primelens onder andere voor portret- en productfotografie

  .

  Dankzij het diafragma van f/1.2 is de lens erg lichtsterk en creëer je een zachte achtergrondonscherpte

  .

  De sensor van de camera heeft 40,2 megapixels, waarmee je zeer gedetailleerde beelden vastlegt.

Minpunten
 • Er wordt geen geheugenkaart meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Fujifilm X-H2 + XF 56mm f/1.2 R WR.

Fujifilm X-H2 + XF 56mm f/1.2 R WR. is een Systeemcamera die geschikt is voor Expert, Gevorderd en is voor bedoeld voor Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen.

Fujifilm X-H2 + XF 56mm f/1.2 R WR. heeft Contrast autofocus, Normale autofocus, Phase detection autofocus, APS-C en heeft een schermdiagonaal van 3 inch.

Fujifilm X-H2 + XF 56mm f/1.2 R WR. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 2000 GB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Fujifilm X-H2 + XF 56mm f/1.2 R WR. heeft een gewicht van 445 g.

Wij hebben uitgezocht waar Fujifilm X-H2 + XF 56mm f/1.2 R WR. goedkoop aan te schaffen is. Fujifilm X-H2 + XF 56mm f/1.2 R WR. is aan te schaffen via de volgende link.