1. overige producten
 2. Canon Powershot G7 X Mark II.

Canon Powershot G7 X Mark II.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Canon Powershot G7 X Mark II. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Canon Powershot G7 X Mark II. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Canon Powershot G7 X Mark II.

Merk

Canon

Type camera

Compactcamera

Geschikt voor type fotograaf

Beginner

Gebruikssituatie camera

Filmen, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen

Type autofocus

Normale autofocus

Type beeldsensor

1"

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

128 GB

Schermdiagonaal

3 inch

Gewicht

319 g

Omschrijving van Canon Powershot G7 X Mark II.

De Canon Powershot G7 X Mark II is een compacte camera die zeer geschikt is voor de gevorderde fotograaf en vlogger. Het 180 graden kantelbare touchscreen maakt het mogelijk om scherp te stellen, foto's te maken, door bestanden te bladeren en de instellingen aan te passen. Door gebruik te maken van NFC kun je gemakkelijk de gemaakte beelden naar je smartphone, tablet of printer sturen. Met deze camera kun je fotograferen in het RAW bestandsformaat, waardoor je veel vrijheid hebt bij het nabewerken van je afbeeldingen. Ook bewegende onderwerpen leg je met de G7 X Mark II trefzeker vast, want de camera kan met 8 beelden per seconde fotograferen. Voor een langere gebruiksduur raden we aan om een extra accu aan te schaffen.

Pluspunten
 • 1

  .

  Het kantelbare scherm maakt de camera geschikt voor vloggers

  .

  Het kantelbare scherm maakt de camera uitermate geschikt voor vloggers. 2

  .

  Je bedient de camera eenvoudig via het touchscreen. U bedient de camera eenvoudig via het touchscreen. 3

  .

  Met NFC stuur je afbeeldingen moeiteloos door naar je smartphone of printer. Met NFC kunt u afbeeldingen moeiteloos naar uw smartphone of printer sturen.

Minpunten
 • Er ontbreekt een viewfinder voor precieze kadrering. Er ontbreekt een microfoonaansluiting. Er wordt geen geheugenkaart meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Canon Powershot G7 X Mark II.

Canon Powershot G7 X Mark II. is een Compactcamera die geschikt is voor Beginner en is voor bedoeld voor Filmen, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen.

Canon Powershot G7 X Mark II. heeft Normale autofocus, 1" en heeft een schermdiagonaal van 3 inch.

Canon Powershot G7 X Mark II. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 128 GB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Canon Powershot G7 X Mark II. heeft een gewicht van 319 g.

Wij hebben uitgezocht waar Canon Powershot G7 X Mark II. goedkoop aan te schaffen is. Canon Powershot G7 X Mark II. is aan te schaffen via de volgende link.