1. overige producten
  2. Sony A7 IV + FE 50mm f/1.8.

Sony A7 IV + FE 50mm f/1.8.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Sony A7 IV + FE 50mm f/1.8. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Sony A7 IV + FE 50mm f/1.8. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Sony A7 IV + FE 50mm f/1.8.

Merk

Sony

Type camera

Systeemcamera

Geschikt voor type fotograaf

Expert, Gevorderd

Gebruikssituatie camera

Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen

Type autofocus

Contrast detection, Normale autofocus, Phase detection autofocus

Type beeldsensor

Full frame

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

1 TB

Schermdiagonaal

3 inch

Gewicht

186 g

Omschrijving van Sony A7 IV + FE 50mm f/1.8.

De Sony A7 IV + FE 50mm f/1.8 is een professionele en volledig uitgeruste systeemcamera. De lens is lichtsterk met een groot diafragma van f/1.8 en een 33 megapixel full frame sensor. Hiermee maak je scherpe foto's op donkere locaties en creëer je een prachtige achtergrondonscherpte. De kleurentechnologie en verschillende creatieve modi maken het mogelijk om foto's en video's te maken die er uitstekend uitzien. Het autofocussysteem van de A7 IV heeft 759 scherpstelpunten en realtime tracking. Hierdoor stel je gemakkelijk scherp op je onderwerp. Ook heeft de camera Eye autofocus, waarmee je de ogen van je onderwerp eruit laat springen. Je fotografeert met 10 beelden per seconde, waardoor je geen moment mist. Daarnaast heeft de camera een 5-assige beeldstabilisatie die tot 5.5 stops corrigeert, zodat je geen last hebt van bewegingsonscherpte.

Pluspunten
  • Dankzij het maximale diafragma van f/1.8 kun je makkelijk een bokeh effect creëren. De camera stelt automatisch scherp op ogen van mensen, dieren en vogels met behulp van de realtime tracking en Eye autofocus. Je filmt in 4K resolutie met 60 frames per seconde wat voor vloeiende beelden zorgt.

Minpunten
  • Er wordt geen geheugenkaart meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Sony A7 IV + FE 50mm f/1.8.

Sony A7 IV + FE 50mm f/1.8. is een Systeemcamera die geschikt is voor Expert, Gevorderd en is voor bedoeld voor Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen.

Sony A7 IV + FE 50mm f/1.8. heeft Contrast detection, Normale autofocus, Phase detection autofocus, Full frame en heeft een schermdiagonaal van 3 inch.

Sony A7 IV + FE 50mm f/1.8. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 1 TB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Sony A7 IV + FE 50mm f/1.8. heeft een gewicht van 186 g.

Wij hebben uitgezocht waar Sony A7 IV + FE 50mm f/1.8. goedkoop aan te schaffen is. Sony A7 IV + FE 50mm f/1.8. is aan te schaffen via de volgende link.