1. overige producten
 2. Fujifilm X-H2 Body.

Fujifilm X-H2 Body.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Fujifilm X-H2 Body. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Fujifilm X-H2 Body. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Fujifilm X-H2 Body.

Merk

Fujifilm

Type camera

Systeemcamera

Geschikt voor type fotograaf

Expert, Gevorderd

Gebruikssituatie camera

Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen

Type autofocus

Contrast autofocus, Normale autofocus, Phase detection autofocus

Type beeldsensor

APS-C

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

2000 GB

Schermdiagonaal

3 inch

Gewicht

579 g

Omschrijving van Fujifilm X-H2 Body.

De Fujifilm X-H2 heeft ook een snelle autofocus met 425 fasedetectiepunten en een snelle verwerking. De autofocus is ook zeer nauwkeurig en volgt je onderwerp met precisie. Daarnaast heeft de camera een grote ISO-gevoeligheid tot 51200. Hiermee kun je ook op donkere locaties scherpe foto's maken. De camera heeft ook een touchscreen om de camera te bedienen. Het touchscreen is bovendien voorzien van een bewegingssensor, zodat je de instellingen kunt wijzigen als je je camera draait. De camera heeft ook een OLED-zoeker met een hoge resolutie die je een nauwkeurig beeld geeft. Met deze camera kun je dus creatieve foto's en video's maken met een indrukwekkende kwaliteit.

Pluspunten
 • De sensor heeft wel 40,2 megapixels, waarmee je zeer gedetailleerde beelden kunt vastleggen

  .

  Met de Pixel Shift Multi Shot-functie kun je foto's van 160 megapixels maken

  .

  Je kunt in 8K-resolutie met 30 frames per seconde in een 10-bits kleurprofiel filmen, waardoor je beelden er natuurlijk uit zien.

Minpunten
 • Er wordt geen geheugenkaart meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Fujifilm X-H2 Body.

Fujifilm X-H2 Body. is een Systeemcamera die geschikt is voor Expert, Gevorderd en is voor bedoeld voor Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen.

Fujifilm X-H2 Body. heeft Contrast autofocus, Normale autofocus, Phase detection autofocus, APS-C en heeft een schermdiagonaal van 3 inch.

Fujifilm X-H2 Body. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 2000 GB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Fujifilm X-H2 Body. heeft een gewicht van 579 g.

Wij hebben uitgezocht waar Fujifilm X-H2 Body. goedkoop aan te schaffen is. Fujifilm X-H2 Body. is aan te schaffen via de volgende link.