1. overige producten
  2. Nikon Z5 Body.

Nikon Z5 Body.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Nikon Z5 Body. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Nikon Z5 Body. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Nikon Z5 Body.

Merk

Nikon

Type camera

Systeemcamera

Geschikt voor type fotograaf

Gevorderd

Gebruikssituatie camera

Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie

Type autofocus

Contrast autofocus, Normale autofocus, Phase detection autofocus

Type beeldsensor

Full frame

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

1024 GB

Schermdiagonaal

3,2 inch

Gewicht

590 g

Omschrijving van Nikon Z5 Body.

De Nikon Z5 Body is een uitstekende instap camera voor het full frame systeem. De 24,3 megapixel sensor maakt heldere foto's in verschillende lichtomstandigheden. De body is compact en licht van gewicht, waardoor je hem gemakkelijk meeneemt op reis. De ergonomische grip zorgt voor een stevige houvast. Daarnaast is hij spatwaterdicht, waardoor je ook foto's in slechte weersomstandigheden maakt. Het hybride AF scherpstelsysteem is snel en heeft 273 scherpstelpunten die het beeld volledig bedekken. Daarnaast heeft het systeem oogdetectie, wat handig is voor het fotograferen van mensen en dieren. Het systeem is ook geschikt voor het opnemen van vloeiende videobeelden. De ingebouwde beeldstabilisatie corrigeert tot 5 stops, zodat je langzamere sluitertijden kunt gebruiken in donkere omgevingen. Met de kantelbare touchscreen aan de achterkant bedien je de camera gemakkelijk.

Pluspunten
  • Met de 24,3 megapixel full frame sensor kun je gedetailleerde foto's maken, zelfs op donkere locaties. Het snelle autofocussysteem zorgt voor scherpe foto's en vloeiende videobeelden. Met de ingebouwde beeldstabilisatie kun je scherpe foto's uit de hand maken.

Minpunten
  • De camera heeft geen interne flitser om meer licht aan je foto's toe te voegen op donkere locaties.

Veelgestelde vragen over Nikon Z5 Body.

Nikon Z5 Body. is een Systeemcamera die geschikt is voor Gevorderd en is voor bedoeld voor Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie.

Nikon Z5 Body. heeft Contrast autofocus, Normale autofocus, Phase detection autofocus, Full frame en heeft een schermdiagonaal van 3,2 inch.

Nikon Z5 Body. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 1024 GB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Nikon Z5 Body. heeft een gewicht van 590 g.

Wij hebben uitgezocht waar Nikon Z5 Body. goedkoop aan te schaffen is. Nikon Z5 Body. is aan te schaffen via de volgende link.