1. overige producten
 2. Sony A7 III Body.

Sony A7 III Body.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Sony A7 III Body. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Sony A7 III Body. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Sony A7 III Body.

Merk

Sony

Type camera

Systeemcamera

Geschikt voor type fotograaf

Expert, Gevorderd

Gebruikssituatie camera

Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Vloggen

Type autofocus

Contrast detection, Phase detection autofocus

Type beeldsensor

Full frame

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

256 GB

Schermdiagonaal

3 inch

Gewicht

565 g

Omschrijving van Sony A7 III Body.

De Sony A7 III is een professionele systeemcamera voor de veeleisende foto- en videograaf. Deze camera heeft een lichtgevoelige CMOS full frame beeldsensor met een achterverlichting, waardoor de beeldverwerking snel en hoogwaardig is. Fotografen kunnen de camera gebruiken voor het maken van scherpe en heldere foto's en video's. De A7 III is uitgerust met vele geavanceerde eigenschappen waarmee je precies de foto's kunt maken die jij wilt. De camera is voorzien van een hoge ISO waarde die je uitbreidt tot 204.800, waardoor je gedetailleerde foto's kunt maken bij weinig licht. De gebiedsspecifieke ruisonderdrukkingstechnologie voorkomt een te korrelig beeld bij een hoge ISO waarde. De A7 III beschikt over 693 fasedetectie AF punten die 93 procent van het scherm bedekken, waardoor de camera snel scherpstelt op een object. Daarnaast is de camera uitgerust met Real Time Eye AF, wat zorgt voor een automatische scherpstelling op de ogen. Wat betreft beeldstabilisatie corrigeert de camera tot 5 stops, waardoor bewegingsonscherpte wordt verminderd.

Pluspunten
 • Dankzij de beeldstabilisatie, de hoge ISO waarde (tot 204.800) en de ruisonderdrukking maken je gedetailleerde foto's met weinig korrel uit de hand in weinig licht

  .

  De Alpha A7 III stelt scherp met 693 fasedetectie AF punten en focust dankzij Real Time Eye AF op de ogen als je de ontspanknop half indrukt

  .

  Met de Interval Shooting functie maak je timelapse-opnamen met een resolutie tot 4K.

Minpunten
 • Het scherm is niet volledig naar voren kantelbaar voor vlogs en selfies. Deze camera is niet geschikt voor beginners vanwege de complexiteit van het menu en de bediening. Het scherm is niet volledig naar voren kantelbaar voor vlogs en selfies

  .

  Deze camera is niet geschikt voor beginners vanwege de complexiteit van het menu en de bediening.

Veelgestelde vragen over Sony A7 III Body.

Sony A7 III Body. is een Systeemcamera die geschikt is voor Expert, Gevorderd en is voor bedoeld voor Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Vloggen.

Sony A7 III Body. heeft Contrast detection, Phase detection autofocus, Full frame en heeft een schermdiagonaal van 3 inch.

Sony A7 III Body. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 256 GB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Sony A7 III Body. heeft een gewicht van 565 g.

Wij hebben uitgezocht waar Sony A7 III Body. goedkoop aan te schaffen is. Sony A7 III Body. is aan te schaffen via de volgende link.