1. overige producten
  2. Kodak FZ55 Rood.

Kodak FZ55 Rood.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Kodak FZ55 Rood. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Kodak FZ55 Rood. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Kodak FZ55 Rood.

Merk

Kodak

Type camera

Compactcamera

Geschikt voor type fotograaf

Beginner

Gebruikssituatie camera

Filmen, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen

Type autofocus

Normale autofocus

Type beeldsensor

CMOS Sensor

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

512 GB

Schermdiagonaal

2,7 inch

Gewicht

106 g

Omschrijving van Kodak FZ55 Rood.

Deze Kodak FZ55 is verkrijgbaar in een prachtige rode kleur. Dankzij het robuuste en compacte ontwerp is hij makkelijk mee te nemen in je tas. Of je nu een avontuurlijke reis maakt of gewoon een dagje naar het park gaat, deze camera is altijd klaar om elke herinnering vast te leggen. De camera is voorzien van een LCD-scherm waarmee je foto's direct kunt bekijken. Je kunt ook foto's maken met de achtergrondverlichting, zodat je zelfs in slecht verlichte omgevingen foto's kunt maken. De camera heeft een lange batterijduur, waardoor je de hele dag kunt fotograferen zonder dat je de batterij hoeft te vervangen. Deze camera is ook uitgerust met een ingebouwde flitser, waardoor je foto's kunt maken zonder dat je externe lampen nodig hebt.

Pluspunten
  • Voor scherpe afbeeldingen van mensen gebruik je verschillende autofocus modi, zoals glimlach- en gezichtsherkenning. Dankzij de beeldstabilisatie maak je trillingsvrije beelden bij het filmen. Je laat de batterij in de camera zitten tijdens het opladen, waardoor je deze minder snel kwijtraakt.

Minpunten
  • Foto's kunnen alleen gedeeld worden met een kabel, omdat de camera geen ingebouwde wifi heeft

    .

    Er wordt geen geheugenkaart meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Kodak FZ55 Rood.

Kodak FZ55 Rood. is een Compactcamera die geschikt is voor Beginner en is voor bedoeld voor Filmen, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen.

Kodak FZ55 Rood. heeft Normale autofocus, CMOS Sensor en heeft een schermdiagonaal van 2,7 inch.

Kodak FZ55 Rood. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 512 GB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Kodak FZ55 Rood. heeft een gewicht van 106 g.

Wij hebben uitgezocht waar Kodak FZ55 Rood. goedkoop aan te schaffen is. Kodak FZ55 Rood. is aan te schaffen via de volgende link.