Nikon Z fc + Nikkor Z 16-50mm f/3.5-6.3 VR.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Nikon Z fc + Nikkor Z 16-50mm f/3.5-6.3 VR. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Nikon Z fc + Nikkor Z 16-50mm f/3.5-6.3 VR. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Nikon Z fc + Nikkor Z 16-50mm f/3.5-6.3 VR.

Merk

Nikon

Type camera

Systeemcamera

Geschikt voor type fotograaf

Beginner, Gevorderd

Gebruikssituatie camera

Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen

Type autofocus

Contrast detection, Normale autofocus, Phase detection autofocus

Type beeldsensor

APS-C

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

1024 GB

Schermdiagonaal

3 inch

Gewicht

390 g

Omschrijving van Nikon Z fc + Nikkor Z 16-50mm f/3.5-6.3 VR.

De Nikon Z FC + Nikkor Z 16-50mm f/3.5-6.3 VR is een kamera voor zowel beginnende als gevorderde fotografen. Het ontwerp is retro en de bediening gaat terug in de tijd. Zo heb je bovenop de camera een aantal draaiwielen voor ISO waarde, sluitertijd en belichting, waardoor je kunt spelen met de instellingen. De camera heeft een Nikon Z vatting, waardoor er veel licht in de camera valt. Met de APS-C sensor van 20,9 megapixel en een ISO bereik van 100-51.200 maak je heldere opnames, zowel overdag als 's nachts. Je kunt video's opnemen in 4K met 30 frames per seconde, of in full hd met 120 frames per seconde voor slow motion beelden. Daarnaast heb je de Eye autofocus voor zowel foto's als video's, waardoor je mensen en dieren automatisch scherp in beeld krijgt. Daarnaast is de camera ook lichtgewicht, waardoor je hem makkelijk mee kunt nemen. Met deze camera maak je geweldige landschaps-, architectuur- en portretfoto's.

Pluspunten
 • Met de veelzijdige 16-50mm lens kun je onder andere portret-, landschaps- en architectuurfoto's maken. De retro camera heeft 3 draaiwielen aan de bovenkant waarmee je gemakkelijk de camera instelt. Dankzij de grote Z-vatting kun je scherpe opnames maken in verschillende lichtomstandigheden.

Minpunten
 • Een ingebouwde flitser om meer licht aan je foto toe te voegen ontbreekt

  .

  -> Deze camera heeft geen ingebouwde flitser om meer licht aan je foto toe te voegen

  .

  De lens heeft geen vast diafragma, waardoor de lichtsterkte afneemt als je inzoomt

  .

  -> De lens heeft geen vast diafragma, waardoor de lichtsterkte minder wordt bij het inzoomen

  .

  Dankzij het retro ontwerp heeft deze camera geen grip zoals je mogelijk van andere systeemcamera's gewend bent

  .

  -> Dankzij het retro ontwerp heeft deze camera geen grip zoals je bij andere systeemcamera's mogelijk gewend bent.

Veelgestelde vragen over Nikon Z fc + Nikkor Z 16-50mm f/3.5-6.3 VR.

Nikon Z fc + Nikkor Z 16-50mm f/3.5-6.3 VR. is een Systeemcamera die geschikt is voor Beginner, Gevorderd en is voor bedoeld voor Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen.

Nikon Z fc + Nikkor Z 16-50mm f/3.5-6.3 VR. heeft Contrast detection, Normale autofocus, Phase detection autofocus, APS-C en heeft een schermdiagonaal van 3 inch.

Nikon Z fc + Nikkor Z 16-50mm f/3.5-6.3 VR. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 1024 GB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Nikon Z fc + Nikkor Z 16-50mm f/3.5-6.3 VR. heeft een gewicht van 390 g.

Wij hebben uitgezocht waar Nikon Z fc + Nikkor Z 16-50mm f/3.5-6.3 VR. goedkoop aan te schaffen is. Nikon Z fc + Nikkor Z 16-50mm f/3.5-6.3 VR. is aan te schaffen via de volgende link.