1. overige producten
 2. Canon EOS R7 Starterskit.

Canon EOS R7 Starterskit.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Canon EOS R7 Starterskit. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Canon EOS R7 Starterskit. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Canon EOS R7 Starterskit.

Merk

Lexar

Type camera

Systeemcamera

Geschikt voor type fotograaf

Gevorderd

Gebruikssituatie camera

Filmen, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen

Type autofocus

Normale autofocus, Phase detection autofocus

Type beeldsensor

APS-C

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

Schermdiagonaal

2,95 inch

Gewicht

0,8 kg

Omschrijving van Canon EOS R7 Starterskit.

De Canon EOS R7 Starterskit is perfect voor iedereen die graag op reis gaat en foto's wil maken. Je ontvangt een Canon EOS R7 body, een Peak Design schoudertas en een snelle Lexar 64GB geheugenkaart. Op deze manier ben je direct klaar om te gaan en avonturen te beleven. De Canon EOS R7 heeft een kleine APS-C sensor en is daardoor compact en licht van gewicht. De behuizing is spatwater- en stofbestendig, dus je kunt ook foto's maken als het regent. Door de cropsensor, die een cropfactor heeft, kun je onderwerpen verder weg makkelijker vastleggen. De brandpuntsafstand wordt vermenigvuldigd met 1,6. Met de elektronische sluiter fotografeer je tot 30 fps en mis je zo geen actiemomenten. De autofocuspunten bedekken het hele scherm, waardoor je scherp kunt stellen tot aan de rand. De camera herkent ook mensen, dieren en voertuigen. Zo mis je geen enkel belangrijk moment.

Pluspunten
 • Je neemt deze complete starterskit met cameratas en geheugenkaart gemakkelijk mee op reis

  .

  - Je kunt deze complete starterskit met cameratas en geheugenkaart makkelijk meenemen op reis. Met de elektronische sluiter van de EOS R7 leg je actiemomenten trefzeker vast met 30 fps

  .

  - Met de elektronische sluiter van de EOS R7 leg je actiemomenten perfect vast met 30 fps. De autofocuspunten bedekken het hele scherm, waardoor je tot aan de rand van het beeld scherpstelt

  .

  - De autofocuspunten bedekken het hele scherm, waardoor je tot aan de rand van het beeld scherp kunt stellen.

Minpunten
 • De camera heeft geen ingebouwde flitser om extra licht te leveren in een donkere omgeving.

Veelgestelde vragen over Canon EOS R7 Starterskit.

Canon EOS R7 Starterskit. is een Systeemcamera die geschikt is voor Gevorderd en is voor bedoeld voor Filmen, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen.

Canon EOS R7 Starterskit. heeft Normale autofocus, Phase detection autofocus, APS-C en heeft een schermdiagonaal van 2,95 inch.

Canon EOS R7 Starterskit. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot .

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Canon EOS R7 Starterskit. heeft een gewicht van 0,8 kg.

Wij hebben uitgezocht waar Canon EOS R7 Starterskit. goedkoop aan te schaffen is. Canon EOS R7 Starterskit. is aan te schaffen via de volgende link.