1. overige producten
 2. Canon EOS R Body.

Canon EOS R Body.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Canon EOS R Body. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Canon EOS R Body. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Canon EOS R Body.

Merk

Canon

Type camera

Systeemcamera

Geschikt voor type fotograaf

Gevorderd

Gebruikssituatie camera

Professionele fotografie, Sportfotografie, Vloggen

Type autofocus

Contrast detection, Phase detection autofocus

Type beeldsensor

Full frame

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

512 GB

Schermdiagonaal

3,15 inch

Gewicht

660 g

Omschrijving van Canon EOS R Body.

De Canon EOS R Body is een krachtige camera met een modern, gebruiksvriendelijk ontwerp. De camera heeft een 30,3 megapixel full frame sensor, waardoor je heldere en scherpe foto's en video's maakt. Bovendien is de sensor lichtgevoelig, zelfs in verduisterde omgevingen. Met het Dual Pixel autofocussysteem stel je met gemak scherp op je onderwerp. Het systeem is zowel snel als nauwkeurig, zodat je het perfecte plaatje vastlegt. Ook voor het fotograferen van bewegende onderwerpen is de Canon EOS R Body uitstekend geschikt. Met 8 frames per seconde leg je ook de meest snelle onderwerpen haarscherp vast. De scherpstelling is daarbij geruisloos, waardoor je geen geluidsoverlast in je video's hebt. De camera neemt videobeelden op in 4K kwaliteit met 30fps. Hierdoor heb je volle, gedetailleerde beelden met een vloeiende overgang. Ook als je fotografeert in slechte weersomstandigheden, kan je gebruik maken van de Canon EOS R Body. Het apparaat is stof- en spatwaterdicht, zodat je altijd je foto's en video's kunt maken. Met het EOS R systeem is de camera tevens te gebruiken met RF.

Pluspunten
 • Dankzij de 30,3 megapixel full frame sensor maak je heldere foto's en video's

  .

  De sensor is lichtgevoelig waardoor je ook op donkere locaties scherpe beelden opneemt

  .

  Leg bewegende onderwerpen scherp en nauwkeurig vast door de snelle Dual Pixel autofocus met 8 frames per seconde.

Minpunten
 • Je ontvangt geen adapter om je EF-lenzen op de EOS R te gebruiken.

Veelgestelde vragen over Canon EOS R Body.

Canon EOS R Body. is een Systeemcamera die geschikt is voor Gevorderd en is voor bedoeld voor Professionele fotografie, Sportfotografie, Vloggen.

Canon EOS R Body. heeft Contrast detection, Phase detection autofocus, Full frame en heeft een schermdiagonaal van 3,15 inch.

Canon EOS R Body. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 512 GB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Canon EOS R Body. heeft een gewicht van 660 g.

Wij hebben uitgezocht waar Canon EOS R Body. goedkoop aan te schaffen is. Canon EOS R Body. is aan te schaffen via de volgende link.