1. overige producten
  2. Sony A7R III.

Sony A7R III.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Sony A7R III. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Sony A7R III. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Sony A7R III.

Merk

Sony

Type camera

Systeemcamera

Geschikt voor type fotograaf

Expert

Gebruikssituatie camera

Filmen, Onderwater, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen

Type autofocus

Contrast autofocus, Normale autofocus, Phase detection autofocus

Type beeldsensor

Full frame

Type geheugenkaart

Micro SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

512 GB

Schermdiagonaal

3 inch

Gewicht

657 g

Omschrijving van Sony A7R III.

De Sony A7R III is een krachtige systeemcamera voor professionele fotografen. Deze camera heeft een achterverlichte 42.4 megapixel CMOS sensor, waardoor je scherpe foto's met veel detail krijgt. Je kunt de beelden ook op groot formaat afdrukken zonder dat de pixels zichtbaar worden. Met een dynamisch bereik tot 15 stops, maak je heldere foto's met veel detail, zelfs als het donker is. De camera heeft verschillende creatieve modi, waarmee je bijvoorbeeld een retro foto nabootst. De ruisonderdrukking en beeldstabilisatie tot 5 stops maken het mogelijk om bij weinig licht scherpe beelden te maken zonder ruis, ook als je uit de hand fotografeert. Met het autofocussysteem met 399 scherpstelpunten die 68 procent van het scherm bedekken, kun je snel en accuraat scherpstellen. Daarnaast heeft de camera ook realtime tracking en Eye autofocus voor mensen en dieren. Hierdoor blijven bewegende onderwerpen scherp in beeld, zelfs als het donker is. Bovendien kun je het ISO bereik van 100-32.000 vergroten tot maximaal 102.400. Met de Sony A7R III maak je kwalitatief hoogwaardige foto's en video's in jouw.

Pluspunten
  • Dankzij de 42,4 megapixel full frame sensor kun je je beelden in hoge kwaliteit afdrukken op groot formaat. Met de beeldstabilisatie en de hoge ISO waarde kun je in donkere situaties foto's met weinig ruis maken uit hand. De snelle autofocus stelt nauwkeurig scherp op ogen, zelfs als een deel van het gezicht bedekt is.

Minpunten
  • Het scherm is niet volledig naar voren kantelbaar voor vlogs en selfies.

Veelgestelde vragen over Sony A7R III.

Sony A7R III. is een Systeemcamera die geschikt is voor Expert en is voor bedoeld voor Filmen, Onderwater, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen.

Sony A7R III. heeft Contrast autofocus, Normale autofocus, Phase detection autofocus, Full frame en heeft een schermdiagonaal van 3 inch.

Sony A7R III. heeft een Micro SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 512 GB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Sony A7R III. heeft een gewicht van 657 g.

Wij hebben uitgezocht waar Sony A7R III. goedkoop aan te schaffen is. Sony A7R III. is aan te schaffen via de volgende link.