1. overige producten
 2. Nikon Z5 + Nikkor Z 24-70mm f/4 S.

Nikon Z5 + Nikkor Z 24-70mm f/4 S.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Nikon Z5 + Nikkor Z 24-70mm f/4 S. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Nikon Z5 + Nikkor Z 24-70mm f/4 S. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Nikon Z5 + Nikkor Z 24-70mm f/4 S.

Merk

Nikon

Type camera

Systeemcamera

Geschikt voor type fotograaf

Gevorderd

Gebruikssituatie camera

Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie

Type autofocus

Contrast autofocus, Normale autofocus, Phase detection autofocus

Type beeldsensor

Full frame

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

1024 GB

Schermdiagonaal

3,2 inch

Gewicht

590 g

Omschrijving van Nikon Z5 + Nikkor Z 24-70mm f/4 S.

De Nikon Z5 + Nikkor Z 24-70mm f/4 S is een krachtige full frame systeemcamera die je gemakkelijk meeneemt. Met deze camera maak je heldere foto's met 24,3 megapixel. Het lichtgewicht ontwerp maakt het handig om mee te nemen op reis. De ergonomische grip zorgt voor een stevige houvast. De veelzijdige lens heeft een zoombereik van 24-70mm waarmee je landschappen en portretten maakt. Voor nauwkeurig scherpstellen heeft de camera een hybride AF systeem met 273 scherpstelpunten. Deze bedekken het beeld in de volledige breedte. Ook beschikt het systeem over oogdetectie. Door de snelle werking van het scherpstelsysteem kun je vloeiende videobeelden opnemen en zijn je foto's scherp. De ingebouwde beeldstabilisatie corrigeert tot 5 stops waardoor je langere sluitertijden gebruikt. Hierdoor maak je gemakkelijk scherpe foto's uit de hand. Ook is de camera voorzien van een kantelbaar scherm waarmee je de camera gemakkelijk bedient. Met de Nikon Z5 + Nikkor Z 24-70mm f/4 S heb je alles wat je nodig hebt om mooie foto's en video's te.

Pluspunten
 • Met de breed inzetbare 24-70mm lens maak je onder andere portret-, landschaps-, architectuur- en natuurfoto's

  .

  Met deze lens kun je ook portretten, landschappen, architectuur en natuurfoto's maken. De camera heeft 2 SD kaart gleuven die je gebruikt als backup of als overloop

  .

  De camera heeft 2 SD-kaartsleuven die je kunt gebruiken als back-up of als werkgeheugen. Het snelle autofocussysteem zorgt voor scherpe foto's en vloeiende videobeelden

  .

  Het snelle autofocussysteem zorgt voor heldere foto's en vloeiende videobeelden.

Minpunten
 • De camera heeft geen interne flitser om meer licht toe te voegen aan je foto's op donkere locaties.

Veelgestelde vragen over Nikon Z5 + Nikkor Z 24-70mm f/4 S.

Nikon Z5 + Nikkor Z 24-70mm f/4 S. is een Systeemcamera die geschikt is voor Gevorderd en is voor bedoeld voor Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie.

Nikon Z5 + Nikkor Z 24-70mm f/4 S. heeft Contrast autofocus, Normale autofocus, Phase detection autofocus, Full frame en heeft een schermdiagonaal van 3,2 inch.

Nikon Z5 + Nikkor Z 24-70mm f/4 S. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 1024 GB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Nikon Z5 + Nikkor Z 24-70mm f/4 S. heeft een gewicht van 590 g.

Wij hebben uitgezocht waar Nikon Z5 + Nikkor Z 24-70mm f/4 S. goedkoop aan te schaffen is. Nikon Z5 + Nikkor Z 24-70mm f/4 S. is aan te schaffen via de volgende link.