1. overige producten
 2. Panasonic Lumix DMC-G7 Zwart + 14-42mm.

Panasonic Lumix DMC-G7 Zwart + 14-42mm.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Panasonic Lumix DMC-G7 Zwart + 14-42mm. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Panasonic Lumix DMC-G7 Zwart + 14-42mm. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Panasonic Lumix DMC-G7 Zwart + 14-42mm.

Merk

Panasonic

Type camera

Systeemcamera

Geschikt voor type fotograaf

Beginner

Gebruikssituatie camera

Vloggen

Type autofocus

Contrast detection

Type beeldsensor

Micro four thirds

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

128 GB

Schermdiagonaal

3 inch

Gewicht

415 g

Omschrijving van Panasonic Lumix DMC-G7 Zwart + 14-42mm.

Met de Panasonic Lumix DMC-G7 Zwart + 14-42mm heb je een krachtige systeemcamera in handen. De camera is uitgerust met een hoge resolutie en een krachtige beeldprocessor waarmee je tot 80 foto's per seconde kunt maken met een maximale sluitertijd van 1/16000. Daarnaast is de G7 voorzien van een 3 inch touchscreen dat in elke richting kantelbaar is om foto's uit de moeilijkste hoeken te maken. Met de meegeleverde 14-42mm lens maak je portret- en landschapsfoto's. Via de Panasonic Image App kun je de camera bedienen met je smartphone of tablet, terwijl je op afstand het zoekerbeeld bekijkt. De camera beschikt over een Micro Four Thirds lensvatting, waardoor je zowel lenzen van Panasonic als van Olympus kunt gebruiken. Dankzij deze uitgebreide functies kun je met de Panasonic Lumix DMC-G7 Zwart + 14-42mm perfect gevorderde foto's creëren.

Pluspunten
 • Met de 14-42mm lens maak je onder andere portret- en landschapsfoto's

  .

  Met de lens maak je ook portret- en landschapsfoto's. Filmen in 4K-kwaliteit zorgt voor levensechte beelden

  .

  Door filmen in 4K-kwaliteit bereik je levensechte beelden. Snelle acties leg je trefzeker vast dankzij het hoge aantal afbeeldingen per seconde

  .

  Door het hoge aantal afbeeldingen per seconde krijg je snelle acties trefzeker vastgelegd.

Minpunten
 • Om 4K-filmbeelden te verwerken is speciale software en een geschikte computer nodig

  .

  Er wordt geen geheugenkaart meegeleverd. Om 4K-filmbeelden te verwerken is speciale software en een geschikte computer nodig

  .

  Er wordt geen geheugenkaart meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Panasonic Lumix DMC-G7 Zwart + 14-42mm.

Panasonic Lumix DMC-G7 Zwart + 14-42mm. is een Systeemcamera die geschikt is voor Beginner en is voor bedoeld voor Vloggen.

Panasonic Lumix DMC-G7 Zwart + 14-42mm. heeft Contrast detection, Micro four thirds en heeft een schermdiagonaal van 3 inch.

Panasonic Lumix DMC-G7 Zwart + 14-42mm. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 128 GB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Panasonic Lumix DMC-G7 Zwart + 14-42mm. heeft een gewicht van 415 g.

Wij hebben uitgezocht waar Panasonic Lumix DMC-G7 Zwart + 14-42mm. goedkoop aan te schaffen is. Panasonic Lumix DMC-G7 Zwart + 14-42mm. is aan te schaffen via de volgende link.