Nikon Z fc Body.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Nikon Z fc Body. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Nikon Z fc Body. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Nikon Z fc Body.

Merk

Nikon

Type camera

Systeemcamera

Geschikt voor type fotograaf

Beginner, Gevorderd

Gebruikssituatie camera

Filmen, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen

Type autofocus

Contrast autofocus, Normale autofocus, Phase detection autofocus

Type beeldsensor

APS-C

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

1024 GB

Schermdiagonaal

3 inch

Gewicht

390 g

Omschrijving van Nikon Z fc Body.

De Nikon Z FC Body is een compacte en lichtgewicht camera die ideaal is voor beginnende en gevorderde fotografen. De camera is voorzien van een aantal bedieningswielen op het bovenpaneel, waarmee je de ISO waarde, sluitertijd en belichting kunt instellen. Je kunt hiermee de ouderwetse bediening ervaren. Bij deze camera krijg je de grote Nikon Z vatting, waardoor er veel licht binnenkomt. Met de APS-C sensor van 20,9 megapixel maak je heldere opnames, zowel overdag als 's nachts. De ISO waarde varieert van 100 tot 51.200. Je kunt video's opnemen in 4K met 30 frames per seconde. Ook de slow motion beelden worden genomen in full hd met 120 fps. Met de realtime tracking worden bewegende onderwerpen nauwkeurig vastgelegd. Ook de Eye autofocus, beschikbaar voor foto en video, zorgt ervoor dat mensen en dieren scherp in beeld komen. Het ergonomische ontwerp zorgt ervoor dat je de camera comfortabel en stevig vast kunt houden.

Pluspunten
 • De retro camera heeft 3 draaiwielen aan de bovenkant, waarmee je de camera eenvoudig instelt

  .

  De grote Z-vatting zorgt ervoor dat je scherpe opnames kunt maken in verschillende lichtsituaties

  .

  De lichtgewicht camera is gemakkelijk mee te nemen op reis en het ergonomische ontwerp zorgt ervoor dat je hem stevig vast kunt houden.

Minpunten
 • De camerabody heeft geen ingebouwde flitser om meer licht toe te voegen aan je foto

  .

  Dankzij het retro ontwerp heeft deze camera geen grip zoals je mogelijk van andere systeemcamera's gewend bent.

Veelgestelde vragen over Nikon Z fc Body.

Nikon Z fc Body. is een Systeemcamera die geschikt is voor Beginner, Gevorderd en is voor bedoeld voor Filmen, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen.

Nikon Z fc Body. heeft Contrast autofocus, Normale autofocus, Phase detection autofocus, APS-C en heeft een schermdiagonaal van 3 inch.

Nikon Z fc Body. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 1024 GB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Nikon Z fc Body. heeft een gewicht van 390 g.

Wij hebben uitgezocht waar Nikon Z fc Body. goedkoop aan te schaffen is. Nikon Z fc Body. is aan te schaffen via de volgende link.