1. overige producten
 2. Canon EOS R10 Body.

Canon EOS R10 Body.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Canon EOS R10 Body. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Canon EOS R10 Body. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Canon EOS R10 Body.

Merk

Canon

Type camera

Systeemcamera

Geschikt voor type fotograaf

Beginner, Gevorderd

Gebruikssituatie camera

Filmen, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen

Type autofocus

Contrast autofocus, Normale autofocus, Phase detection autofocus

Type beeldsensor

APS-C

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

2056 GB

Schermdiagonaal

0,39 inch

Gewicht

429 g

Omschrijving van Canon EOS R10 Body.

De Canon EOS R10 Body is niet alleen handig voor op reis, maar ook voor professionele fotografen. De 24.2 megapixel APS-C sensor garandeert niet alleen dat je foto's scherp en helder zijn, maar ook dat je ermee kunt experimenteren. De autofocus is ongelooflijk preciez, met een scherpstelpunt dat tot aan de rand van het scherm reikt. De camera herkent gezichten en ogen en ook voertuigen. Als je een auto in beeld neemt, verschijnt er direct een kader omheen. De R10 Body is ook perfect voor het maken van video's. Je filmt met 4K resolutie en 60 frames per seconde, waardoor je scherpe en vloeiende beelden krijgt. Als je in 4K filmt met 60 frames per seconde, cropt de camera je beeld horizontaal om je beeld krapper te maken. Hierdoor krijg je de meest professionele video's. Met de Canon EOS R10 Body ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en een compact, lichtgewicht design.

Pluspunten
 • De autofocuspunten bedekken het hele beeldscherm, waardoor je scherpstel tot aan de randen

  .

  Het autofocussysteem herkent niet alleen mensen en dieren, maar ook voertuigen

  .

  Je krijgt scherpe foto's met de 24,2 megapixel APS-C sensor.

Minpunten
 • De body heeft geen beeldstabilisatie om bewegingsonscherpte te verminderen

  .

  In 4K met 60 fps cropt de camera je beeld horizontaal waardoor je kader kleiner is.

Veelgestelde vragen over Canon EOS R10 Body.

Canon EOS R10 Body. is een Systeemcamera die geschikt is voor Beginner, Gevorderd en is voor bedoeld voor Filmen, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen.

Canon EOS R10 Body. heeft Contrast autofocus, Normale autofocus, Phase detection autofocus, APS-C en heeft een schermdiagonaal van 0,39 inch.

Canon EOS R10 Body. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 2056 GB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Canon EOS R10 Body. heeft een gewicht van 429 g.

Wij hebben uitgezocht waar Canon EOS R10 Body. goedkoop aan te schaffen is. Canon EOS R10 Body. is aan te schaffen via de volgende link.