1. overige producten
  2. Canon EOS M50 Mark II Zwart Starterskit - EF-M 15-45mm + Tas + Geheugenkaart.

Canon EOS M50 Mark II Zwart Starterskit - EF-M 15-45mm + Tas + Geheugenkaart.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Canon EOS M50 Mark II Zwart Starterskit - EF-M 15-45mm + Tas + Geheugenkaart. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Canon EOS M50 Mark II Zwart Starterskit - EF-M 15-45mm + Tas + Geheugenkaart. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Canon EOS M50 Mark II Zwart Starterskit - EF-M 15-45mm + Tas + Geheugenkaart.

Merk

Canon

Type camera

Systeemcamera

Geschikt voor type fotograaf

Beginner

Gebruikssituatie camera

Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen

Type autofocus

Phase detection autofocus

Type beeldsensor

APS-C

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

512 GB

Schermdiagonaal

3 inch

Gewicht

388 g

Omschrijving van Canon EOS M50 Mark II Zwart Starterskit - EF-M 15-45mm + Tas + Geheugenkaart.

De Canon EOS M50 Mark II Zwart Starterskit biedt alles wat je nodig hebt voor het maken van prachtige foto's en video's. De 15-45mm lens met een groothoek van 24mm maakt het vastleggen van landschappen en portretten eenvoudig. De camera heeft een 180 graden kantelbaar scherm waarmee je op verschillende manieren kunt filmen. Dankzij de livestream functie kun je direct je volgers bereiken. De beeldstabilisatie vermindert bewegingsonscherpte en zorgt ervoor dat je langer uit de hand kunt fotograferen in situaties met weinig licht. De Creative Assist functie helpt je bij het leren kennen van de diverse instellingen van de camera. Hierdoor is deze starterskit ook geschikt voor beginnende foto- en videografen. Neem jouw vlogs en video's op in 4K resolutie en geniet van de kleurrijke beelden met de Canon EOS M50 Mark II Zwart Starterskit.

Pluspunten
  • Ga onmiddellijk aan de slag met het fotograferen en het opnemen van video's met de starterskit. Leg zowel je vrienden en familie als het grootschalige landschap vast met de 15-45mm lens. Maak gemakkelijk vlogs en selfies dankzij het 180 graden kantelbare LCD-scherm.

Minpunten
  • De camera heeft geen afdichtingen tegen stof en spatwater.

Veelgestelde vragen over Canon EOS M50 Mark II Zwart Starterskit - EF-M 15-45mm + Tas + Geheugenkaart.

Canon EOS M50 Mark II Zwart Starterskit - EF-M 15-45mm + Tas + Geheugenkaart. is een Systeemcamera die geschikt is voor Beginner en is voor bedoeld voor Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen.

Canon EOS M50 Mark II Zwart Starterskit - EF-M 15-45mm + Tas + Geheugenkaart. heeft Phase detection autofocus, APS-C en heeft een schermdiagonaal van 3 inch.

Canon EOS M50 Mark II Zwart Starterskit - EF-M 15-45mm + Tas + Geheugenkaart. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 512 GB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Canon EOS M50 Mark II Zwart Starterskit - EF-M 15-45mm + Tas + Geheugenkaart. heeft een gewicht van 388 g.

Wij hebben uitgezocht waar Canon EOS M50 Mark II Zwart Starterskit - EF-M 15-45mm + Tas + Geheugenkaart. goedkoop aan te schaffen is. Canon EOS M50 Mark II Zwart Starterskit - EF-M 15-45mm + Tas + Geheugenkaart. is aan te schaffen via de volgende link.