1. overige producten
  2. Canon EOS R7 + EF-EOS R Adapter.

Canon EOS R7 + EF-EOS R Adapter.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Canon EOS R7 + EF-EOS R Adapter. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Canon EOS R7 + EF-EOS R Adapter. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Canon EOS R7 + EF-EOS R Adapter.

Merk

Canon

Type camera

Systeemcamera

Geschikt voor type fotograaf

Gevorderd

Gebruikssituatie camera

Filmen, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen

Type autofocus

Normale autofocus, Phase detection autofocus

Type beeldsensor

APS-C

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

Schermdiagonaal

2,95 inch

Gewicht

530 g

Omschrijving van Canon EOS R7 + EF-EOS R Adapter.

De Canon EOS R7 + EF-EOS R Adapter is een uitstekende keuze voor actiefotografen. Met de EF-EOS R adapter kun je de lenzen van je spiegelreflexcamera op de camera gebruiken, zonder dat je beeldkwaliteit verloren gaat. Hierdoor heb je veel meer opties en heb je geen nieuwe lenzen nodig. De camera is ook compact en licht, met een spatwater- en stofbestendige behuizing. De APS-C sensor heeft een cropfactor, wat betekent dat je de brandpuntsafstand vermenigvuldigt met een factor van 1,6. Dit is perfect voor sport- of wildlife fotografie. De elektronische sluiter zorgt voor een hoge snelheid van maximaal 30 frames per seconde. Ook de autofocus is nauwkeurig en bedekt het hele beeldscherm, zodat je geen onderwerp mist.

Pluspunten
  • Met de EF(S)-RF adapter kun je ook lenzen van de huidige EF en EF-S serie bevestigen op de camera. Met de elektronische sluiter kun je snelle momenten precies vastleggen met 30 fps. De autofocus bedekt het hele scherm, zodat je tot aan de rand van het beeld scherpstellen kunt.

Minpunten
  • Er wordt geen geheugenkaart meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Canon EOS R7 + EF-EOS R Adapter.

Canon EOS R7 + EF-EOS R Adapter. is een Systeemcamera die geschikt is voor Gevorderd en is voor bedoeld voor Filmen, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen.

Canon EOS R7 + EF-EOS R Adapter. heeft Normale autofocus, Phase detection autofocus, APS-C en heeft een schermdiagonaal van 2,95 inch.

Canon EOS R7 + EF-EOS R Adapter. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot .

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Canon EOS R7 + EF-EOS R Adapter. heeft een gewicht van 530 g.

Wij hebben uitgezocht waar Canon EOS R7 + EF-EOS R Adapter. goedkoop aan te schaffen is. Canon EOS R7 + EF-EOS R Adapter. is aan te schaffen via de volgende link.