1. overige producten
  2. Canon EOS RP Body.

Canon EOS RP Body.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Canon EOS RP Body. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Canon EOS RP Body. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Canon EOS RP Body.

Merk

Canon

Type camera

Systeemcamera

Geschikt voor type fotograaf

Beginner, Gevorderd

Gebruikssituatie camera

Professionele fotografie, Sportfotografie

Type autofocus

Phase detection autofocus

Type beeldsensor

Full frame

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

256 GB

Schermdiagonaal

3 inch

Gewicht

485 g

Omschrijving van Canon EOS RP Body.

De Canon EOS RP Body is een krachtige systeemcamera die fotografen in staat stelt om de mooiste foto's en video's te maken. Dankzij het kompakte formaat en lichte gewicht is deze camera gemakkelijk mee te nemen op fotoreisjes. De camera is uitgerust met een intuïtief bedieningspaneel waarmee je snel al je instellingen aanpast. Met de vari-angle touchscreen display zet je de perfecte compositie in seconden op. De Canon EOS RP Body is ook uitgerust met de nieuwste technologieën, waaronder Eye Detection AF, voor het automatisch scherpstellen op ogen. Met Creative Assist kun je foto's aanpassen door het aanpassen van licht, kleur en scherpte, voor een unieke look. Bovendien is deze camera uitgerust met Bluetooth en Wi-Fi voor draadloze verbindingen met een smartphone of tablet. Met deze functies is de Canon EOS RP Body een ideale camera voor het maken van professionele foto's en video's.

Pluspunten
  • Je maakt heldere foto's op donkere locaties dankzij de grote, 26,2 megapixel lichtsterke full frame sensor.Met het snelle Dual Pixel autofocussysteem stel je snel scherp op bewegende onderwerpen.Filmen doe je in het gedetailleerde 4K-kwaliteit.

Minpunten
  • Om bewegingsonscherpte te verminderen heb je een lens met beeldstabilisatie nodig.

Veelgestelde vragen over Canon EOS RP Body.

Canon EOS RP Body. is een Systeemcamera die geschikt is voor Beginner, Gevorderd en is voor bedoeld voor Professionele fotografie, Sportfotografie.

Canon EOS RP Body. heeft Phase detection autofocus, Full frame en heeft een schermdiagonaal van 3 inch.

Canon EOS RP Body. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 256 GB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Canon EOS RP Body. heeft een gewicht van 485 g.

Wij hebben uitgezocht waar Canon EOS RP Body. goedkoop aan te schaffen is. Canon EOS RP Body. is aan te schaffen via de volgende link.