1. overige producten
 2. Sony A7 III Starterskit.

Sony A7 III Starterskit.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Sony A7 III Starterskit. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Sony A7 III Starterskit. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Sony A7 III Starterskit.

Merk

Lexar

Type camera

Systeemcamera

Geschikt voor type fotograaf

Expert, Gevorderd

Gebruikssituatie camera

Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Vloggen

Type autofocus

Contrast detection, Phase detection autofocus

Type beeldsensor

Full frame

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

256 GB

Schermdiagonaal

3 inch

Gewicht

0,8 kg

Omschrijving van Sony A7 III Starterskit.

Met de Sony A7 III Starterskit kun je als beginnende of ervaren fotograaf direct aan de slag. De kit bevat naast de Sony A7 III systeemcamera ook een handige Peak Design schoudertas en een Lexar 64 GB geheugenkaart. Je kunt deze set gemakkelijk meenemen op reis. De Sony A7 III heeft een lichtgevoelige CMOS full frame beeldsensor met achterverlichting, waardoor de beeldverwerking snel en hoogwaardig is. Hierdoor heb je scherpe en heldere foto's en video's. Je kunt de maximale ISO waarde uitbreiden tot 204.800, waardoor je gedetailleerde foto's kunt maken bij weinig licht. Daarnaast voorkomt de ruisonderdrukkingstechnologie een korrelig beeld bij een hoge ISO waarde. Met het autofocussysteem van de Sony A7 III, met 693 fasedetectie AF punten, stel je snel scherp. Met de Real Time Eye AF stelt de camera automatisch scherp op de ogen wanneer je de ontspanknop half indrukt. De beeldstabilisatie vermindert bewegingsonscherpte tot 5 stops, waardoor je trillingsvrije foto's maakt.

Pluspunten
 • Je neemt deze complete starterskit met de Sony A7 III body, cameratas en geheugenkaart gemakkelijk mee op reis

  .

  Dankzij de maximale ISO waarde van 204.800 en de ruisonderdrukking maak je in donkere omstandigheden foto's met weinig korrel

  .

  De camera heeft 693 fasedetectie AF punten en focust dankzij Real Time Eye AF op de ogen wanneer je de ontspanknop half indrukt.

Minpunten
 • Het scherm kan niet helemaal naar voren gekanteld worden voor vlogs en selfies.

Veelgestelde vragen over Sony A7 III Starterskit.

Sony A7 III Starterskit. is een Systeemcamera die geschikt is voor Expert, Gevorderd en is voor bedoeld voor Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Vloggen.

Sony A7 III Starterskit. heeft Contrast detection, Phase detection autofocus, Full frame en heeft een schermdiagonaal van 3 inch.

Sony A7 III Starterskit. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 256 GB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Sony A7 III Starterskit. heeft een gewicht van 0,8 kg.

Wij hebben uitgezocht waar Sony A7 III Starterskit. goedkoop aan te schaffen is. Sony A7 III Starterskit. is aan te schaffen via de volgende link.