1. overige producten
  2. Sony ZV-1 - Streaming Vlogkit.

Sony ZV-1 - Streaming Vlogkit.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Sony ZV-1 - Streaming Vlogkit. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Sony ZV-1 - Streaming Vlogkit. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Sony ZV-1 - Streaming Vlogkit.

Merk

Joby

Type camera

Compactcamera

Geschikt voor type fotograaf

Beginner, Gevorderd

Gebruikssituatie camera

Filmen, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen

Type autofocus

Contrast detection, Normale autofocus, Phase detection autofocus

Type beeldsensor

1"

Type geheugenkaart

Micro SD, SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

512 GB

Schermdiagonaal

3 inch

Gewicht

197 g

Omschrijving van Sony ZV-1 - Streaming Vlogkit.

De Sony ZV-1 Streaming Vlogkit is een complete set die je nodig hebt om te streamen. De set is eenvoudig in te stellen achter je bureau en bestaat uit een Rode Wireless Go II Single, een Joby ministatief en een Elgato Key Light Air. Met deze producten heb je een lichtbron, goed geluid en de juiste camera voor gedetailleerde beelden. De Rode Wireless Go II Single is draadloos, waardoor je alle ruimte hebt om te bewegen tijdens het streamen. Het Joby ministatief is flexibel en je kunt de poten gemakkelijk om een buis of balk klemmen voor de juiste hoek. De Elgato Key Light Air is speciaal ontworpen voor streaming opstellingen en heeft zacht licht voor je ogen. Met de ZV-1 Vlog camera film je in 4K resolutie en dankzij de gezichts- en oogherkenning en de snelle autofocus, stelt de camera scherp op je gezicht of ogen.

Pluspunten
  • In deze kit zitten compacte accessoires waarmee jij je bureau kan omvormen tot een goede opstelling voor streamen. Je video's zien er gedetailleerd uit dankzij de 4K videoresolutie. De camera heeft een snelle autofocus met gezichts- en oogherkenning, waardoor je altijd scherp in beeld bent.

Minpunten
  • Wij raden aan om een extra accu te kopen voor een langere levensduur.

Veelgestelde vragen over Sony ZV-1 - Streaming Vlogkit.

Sony ZV-1 - Streaming Vlogkit. is een Compactcamera die geschikt is voor Beginner, Gevorderd en is voor bedoeld voor Filmen, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen.

Sony ZV-1 - Streaming Vlogkit. heeft Contrast detection, Normale autofocus, Phase detection autofocus, 1" en heeft een schermdiagonaal van 3 inch.

Sony ZV-1 - Streaming Vlogkit. heeft een Micro SD, SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 512 GB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Sony ZV-1 - Streaming Vlogkit. heeft een gewicht van 197 g.

Wij hebben uitgezocht waar Sony ZV-1 - Streaming Vlogkit. goedkoop aan te schaffen is. Sony ZV-1 - Streaming Vlogkit. is aan te schaffen via de volgende link.