1. overige producten
  2. Canon EOS R10 + EF - EOS R Adapter.

Canon EOS R10 + EF - EOS R Adapter.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Canon EOS R10 + EF - EOS R Adapter. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Canon EOS R10 + EF - EOS R Adapter. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Canon EOS R10 + EF - EOS R Adapter.

Merk

Canon

Type camera

Systeemcamera

Geschikt voor type fotograaf

Beginner, Gevorderd

Gebruikssituatie camera

Filmen, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen

Type autofocus

Contrast autofocus, Normale autofocus, Phase detection autofocus

Type beeldsensor

APS-C

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

2056 GB

Schermdiagonaal

0,39 inch

Gewicht

429 g

Omschrijving van Canon EOS R10 + EF - EOS R Adapter.

De Canon EOS R10 + EF-EOS R Adapter is een ideale set voor fotografen die op zoek zijn naar de perfecte combinatie van kwaliteit en portabiliteit. Met de EF-EOS R adapter kunt u Canon EF-(S) lenzen van uw spiegelreflexcamera gebruiken op de systeemcamera, zonder dat er kwaliteitsverlies optreedt. Als u al EF(-S) lenzen heeft, hoeft u deze dus niet weg te doen. De relatief kleine 24.2 megapixel APS-C sensor zorgt voor een compact en licht ontwerp, wat handig is voor fotografen die graag op reis gaan. De autofocus van de camera herkent gezichten, ogen en voertuigen en biedt zo een eenvoudige manier om bewegende objecten te volgen. Als het voorwerp in beeld verschijnt, wordt er een kader omheen geplaatst. Met de autofocuspunten die het volledige beeldscherm bedekken, kun je tot aan de rand scherp stellen. Daarnaast biedt de camera de mogelijkheid om in 4K resolutie met 60 frames per seconde te filmen. Dit levert scherpe en vloeiende video's op. Als je in 4K filmt met 60 frames per seconde, zal de camera je beeld horizontaal cropen, waardoor je beeld smaller wordt.

Pluspunten
  • Met de EF(S)-RF adapter kun je ook lenzen van je huidige EF en EF-S serie bevestigen op de camera. De autofocuspunten bedekken het hele beeldscherm, waardoor je tot aan de rand scherp kunt stellen. Het autofocussysteem herkent niet alleen mensen en dieren, maar ook voertuigen.

Minpunten
  • In 4K met 60 fps cropt de camera je beeld horizontaal, waardoor je kader kleiner is.

Veelgestelde vragen over Canon EOS R10 + EF - EOS R Adapter.

Canon EOS R10 + EF - EOS R Adapter. is een Systeemcamera die geschikt is voor Beginner, Gevorderd en is voor bedoeld voor Filmen, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen.

Canon EOS R10 + EF - EOS R Adapter. heeft Contrast autofocus, Normale autofocus, Phase detection autofocus, APS-C en heeft een schermdiagonaal van 0,39 inch.

Canon EOS R10 + EF - EOS R Adapter. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 2056 GB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Canon EOS R10 + EF - EOS R Adapter. heeft een gewicht van 429 g.

Wij hebben uitgezocht waar Canon EOS R10 + EF - EOS R Adapter. goedkoop aan te schaffen is. Canon EOS R10 + EF - EOS R Adapter. is aan te schaffen via de volgende link.