1. overige producten
  2. Agfa Photo WP8000 Onderwater Camera Rood.

Agfa Photo WP8000 Onderwater Camera Rood.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Agfa Photo WP8000 Onderwater Camera Rood. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Agfa Photo WP8000 Onderwater Camera Rood. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Agfa Photo WP8000 Onderwater Camera Rood.

Merk

Agfa

Type camera

Compactcamera

Geschikt voor type fotograaf

Beginner

Gebruikssituatie camera

Onderwater, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie

Type autofocus

Normale autofocus

Type beeldsensor

CMOS Sensor

Type geheugenkaart

Micro SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

128 GB

Schermdiagonaal

2,7 inch

Gewicht

125 g

Omschrijving van Agfa Photo WP8000 Onderwater Camera Rood.

De Agfa Photo WP8000 Onderwater Camera Rood is een veelzijdige camera die geschikt is voor een breed scala aan situaties. Of je nu foto's wil maken of video's wil opnemen, de camera heeft de tools die je nodig hebt. Je kunt ook 4x optisch zoomen en de camera is uitgerust met een flitser om foto's te maken in donkere omgevingen. De camera heeft ook een ingebouwde microfoon die heldere geluiden opneemt, zodat je kinderen hun avonturen kunnen delen met vrienden en familie. De camera heeft ook een ingebouwde batterij die meer dan 1 uur aan opnames biedt. Je kunt de camera ook opladen via USB. Bovendien is de camera licht van gewicht voor gemakkelijk mee te nemen, waar je ook gaat.

Pluspunten
  • Je kunt de camera onderwater tot 3 meter diep gebruiken dankzij de waterdichte behuizing. Het ontwerp van de camera is gebruiksvriendelijk met duidelijke bedieningstoetsen. Dankzij de anti-shake functie zijn jouw beelden vloeiend en vrij van schokken.

Minpunten
  • Er wordt geen geheugenkaart meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Agfa Photo WP8000 Onderwater Camera Rood.

Agfa Photo WP8000 Onderwater Camera Rood. is een Compactcamera die geschikt is voor Beginner en is voor bedoeld voor Onderwater, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie.

Agfa Photo WP8000 Onderwater Camera Rood. heeft Normale autofocus, CMOS Sensor en heeft een schermdiagonaal van 2,7 inch.

Agfa Photo WP8000 Onderwater Camera Rood. heeft een Micro SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 128 GB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Agfa Photo WP8000 Onderwater Camera Rood. heeft een gewicht van 125 g.

Wij hebben uitgezocht waar Agfa Photo WP8000 Onderwater Camera Rood. goedkoop aan te schaffen is. Agfa Photo WP8000 Onderwater Camera Rood. is aan te schaffen via de volgende link.