1. overige producten
  2. Canon EOS R100 Starterskit.

Canon EOS R100 Starterskit.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Canon EOS R100 Starterskit. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Canon EOS R100 Starterskit. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Canon EOS R100 Starterskit.

Merk

Sandisk

Type camera

Systeemcamera

Geschikt voor type fotograaf

Beginner

Gebruikssituatie camera

Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen

Type autofocus

Normale autofocus

Type beeldsensor

APS-C

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

0 GB

Schermdiagonaal

3 inch

Gewicht

0,36 kg

Omschrijving van Canon EOS R100 Starterskit.

Met de Canon EOS R100 Starterskit kun je direct aan de slag als beginnende fotograaf of videograaf. De kit bevat een Canon EOS R100 body, een veelzijdige 18-45mm zoomlens, een Case Logic schoudertas en een SanDisk 64 GB geheugenkaart. De lens is uitermate geschikt voor landschappen, architectuur, portretten én voor het maken van video's voor Youtube en TikTok. Met de EOS R100 neem je in 4K resolutie haarscherpe beelden op. De body heeft een laag gewicht van 356 gram, waardoor je de camera gemakkelijk mee kunt nemen. Ook is er de Creative Assist functie, waarmee je de instellingen van de camera kunt leren kennen. Je bent dus niet afhankelijk van een ervaren fotograaf om je te leren hoe je de camera moet gebruiken. Met de Canon EOS R100 Starterskit ben je klaar om de wereld vast te leggen!

Pluspunten
  • Door de meegeleverde cameratas en geheugenkaart kun je direct op pad met je camera. Met de veelzijdige 18-45mm zoomlens kun je landschappen, architectuur en portretten fotograferen. Dankzij het lage gewicht van 356 gram, neem je de compacte camera gemakkelijk mee.

Minpunten
  • De body heeft geen beeldstabilisatie om bewegingsonscherpte te verminderen.

Veelgestelde vragen over Canon EOS R100 Starterskit.

Canon EOS R100 Starterskit. is een Systeemcamera die geschikt is voor Beginner en is voor bedoeld voor Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen.

Canon EOS R100 Starterskit. heeft Normale autofocus, APS-C en heeft een schermdiagonaal van 3 inch.

Canon EOS R100 Starterskit. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 0 GB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Canon EOS R100 Starterskit. heeft een gewicht van 0,36 kg.

Wij hebben uitgezocht waar Canon EOS R100 Starterskit. goedkoop aan te schaffen is. Canon EOS R100 Starterskit. is aan te schaffen via de volgende link.