1. overige producten
 2. Sony CyberShot DSC-RX100 VII.

Sony CyberShot DSC-RX100 VII.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Sony CyberShot DSC-RX100 VII. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Sony CyberShot DSC-RX100 VII. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Sony CyberShot DSC-RX100 VII.

Merk

Sony

Type camera

Compactcamera

Geschikt voor type fotograaf

Gevorderd

Gebruikssituatie camera

Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen

Type autofocus

Contrast detection, Phase detection autofocus

Type beeldsensor

1"

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

256 GB

Schermdiagonaal

3 inch

Gewicht

0,32 kg

Omschrijving van Sony CyberShot DSC-RX100 VII.

De Sony CyberShot DSC-RX100 VII is een krachtige, flexibele camera die het beste van twee werelden combineert. Met het zoombereik van 24-200mm is deze camera geschikt voor groothoek tot macrofotografie. De 20 megapixel lichtsterke 1.0 inch CMOS sensor zorgt voor scherpe beelden met veel details. Je schiet foto's en video's in 4K met deze camera. De eye autofocus volgt de ogen van je onderwerp nauwkeurig, waardoor het moeiteloos is om mooie portretten te maken. Ook bij snelle acties leg je scherpe opnames vast met 90 beelden per seconde. Met de ingebouwde beeldstabilisatie voorkom je bewegingsonscherpte. De Sony CyberShot DSC-RX100 VII heeft een 3.5 mm aansluiting waarmee je een externe microfoon aansluit. Zo krijg je hoogwaardige geluidskwaliteit waarmee je professionele video's maakt. Verder heeft de camera wifi en bluetooth verbindingen. Zo kun je gemakkelijk je opnames direct naar je smartapparaat sturen. Voor een langere gebruiksduur raden we een extra accu aan. De Sony CyberShot DSC-RX100 VII is een veelzijdige compact camera die ideaal is voor fotografen en vloggers.

Pluspunten
 • Met het hoge aantal afbeeldingen per seconde kun je snelle acties trefzeker vastleggen

  .

  Dankzij de optische beeldstabilisatie wordt bewegingsonscherpte verminderd

  .

  Het is mogelijk om een externe microfoon aan te sluiten om de geluidskwaliteit te verbeteren.

Minpunten
 • Je kan op deze camera geen externe flitser bevestigen. Er wordt geen geheugenkaart bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over Sony CyberShot DSC-RX100 VII.

Sony CyberShot DSC-RX100 VII. is een Compactcamera die geschikt is voor Gevorderd en is voor bedoeld voor Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen.

Sony CyberShot DSC-RX100 VII. heeft Contrast detection, Phase detection autofocus, 1" en heeft een schermdiagonaal van 3 inch.

Sony CyberShot DSC-RX100 VII. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 256 GB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Sony CyberShot DSC-RX100 VII. heeft een gewicht van 0,32 kg.

Wij hebben uitgezocht waar Sony CyberShot DSC-RX100 VII. goedkoop aan te schaffen is. Sony CyberShot DSC-RX100 VII. is aan te schaffen via de volgende link.