1. overige producten
 2. Sony A7 IV Body.

Sony A7 IV Body.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Sony A7 IV Body. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Sony A7 IV Body. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Sony A7 IV Body.

Merk

Sony

Type camera

Systeemcamera

Geschikt voor type fotograaf

Expert, Gevorderd

Gebruikssituatie camera

Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen

Type autofocus

Contrast detection, Normale autofocus, Phase detection autofocus

Type beeldsensor

Full frame

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

1 TB

Schermdiagonaal

3 inch

Gewicht

573 g

Omschrijving van Sony A7 IV Body.

Met de Sony A7 IV kun je al je fotografische ambities waarmaken. Deze professionele systeemcamera heeft een lichtgevoelige 33 megapixel full frame sensor, waardoor je in alle situaties een hoogwaardig beeld creëert. De achterverlichte sensor maakt het ook mogelijk om in weinig licht te fotograferen. De camera beschikt over de nieuwste kleurentechnologie en verschillende creatieve modi. Zo kun je eenvoudig scherpe en kleurvaste foto's en video's maken in jouw eigen stijl. Met het autofocussysteem van de A7 IV kun je snel scherpstellen op je onderwerp. Het systeem is uitgerust met 759 scherpstelpunten en heeft realtime tracking en Eye autofocus voor mensen, dieren en vogels. Tijdens het vogelspotten stelt je camera automatisch scherp op de ogen van de vogel, zodat je hem gemakkelijk volgt in zijn vlucht. De snelle buffer zorgt ervoor dat je met 10 beelden per seconde kunt fotograferen, zodat je geen moment mist. Bovenop de camera zit een draaiknop met twee ringen, waarmee je onder andere de sluitertijd en het diafragma in kunt stellen en kunt wisselen tussen de foto, video en slow & quick.

Pluspunten
 • Dankzij de realtime tracking en Eye autofocus stel je eenvoudig scherp op de ogen van mensen, dieren en vogels

  .

  Je filmt in een resolutie van 4K 60fps, waardoor je vloeiende beelden opneemt

  .

  Schakel eenvoudig tussen de foto en video stand met de draaiknop bovenop de camera.

Minpunten
 • Er wordt geen geheugenkaart meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Sony A7 IV Body.

Sony A7 IV Body. is een Systeemcamera die geschikt is voor Expert, Gevorderd en is voor bedoeld voor Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen.

Sony A7 IV Body. heeft Contrast detection, Normale autofocus, Phase detection autofocus, Full frame en heeft een schermdiagonaal van 3 inch.

Sony A7 IV Body. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 1 TB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Sony A7 IV Body. heeft een gewicht van 573 g.

Wij hebben uitgezocht waar Sony A7 IV Body. goedkoop aan te schaffen is. Sony A7 IV Body. is aan te schaffen via de volgende link.