1. overige producten
  2. Fujifilm X-T5 Zwart + XF 16-80mm f/4.

Fujifilm X-T5 Zwart + XF 16-80mm f/4.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Fujifilm X-T5 Zwart + XF 16-80mm f/4. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Fujifilm X-T5 Zwart + XF 16-80mm f/4. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Fujifilm X-T5 Zwart + XF 16-80mm f/4.

Merk

Fujifilm

Type camera

Geschikt voor type fotograaf

Expert, Gevorderd

Gebruikssituatie camera

Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie

Type autofocus

Contrast autofocus, Normale autofocus, Phase detection autofocus

Type beeldsensor

APS-C

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

2 TB

Schermdiagonaal

3 inch

Gewicht

476 g

Omschrijving van Fujifilm X-T5 Zwart + XF 16-80mm f/4.

De Fujifilm X-T5 Zwart + XF 16-80mm f/4 is een veelzijdig systeemcamera dat je veel verschillende soorten fotografie laat maken. De 16-80mm zoomlens biedt een breed zoombereik, waardoor je niet steeds van lens hoeft te wisselen. Je kunt er onder andere landschaps-, portret- en straatfotografie mee maken. Ook van een wegrennend dier of een spelend kind maak je scherpe foto's dankzij de minimale sluitertijd van 1/180.000. De snelle autofocus werkt bovendien ook goed bij het vastleggen van bewegende onderwerpen zoals mensen, dieren en voertuigen. Met de 40.2 megapixel X-Trans CMOS 5 HR beeldsensor haal je scherpe foto's met weinig ruis. Voor een creatief resultaat kun je gebruik maken van de 19 Film Simulation Modes. Hiermee lijken je foto's net alsof ze met een ouderwets rolletje geschoten zijn. Met de Fujifilm X-T5 Zwart + XF 16-80mm f/4 maak je elke foto die je maar wil, met een professioneel resultaat.

Pluspunten
  • De lens is geschikt voor onder andere landschaps-, straat- en portretfotografie. De beeldstabilisatie in de body en lens compenseert bewegingsonscherpte tot 7 stops

    .

    Je kunt foto's maken van bewegende dieren en sportwedstrijden, want je kunt fotograferen met maximaal 20 frames per seconde.

Minpunten
  • Door het maximale diafragma van f/4 is de lens minder geschikt voor donkere situaties. De geheugenkaart wordt niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Fujifilm X-T5 Zwart + XF 16-80mm f/4.

Fujifilm X-T5 Zwart + XF 16-80mm f/4. is een die geschikt is voor Expert, Gevorderd en is voor bedoeld voor Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie.

Fujifilm X-T5 Zwart + XF 16-80mm f/4. heeft Contrast autofocus, Normale autofocus, Phase detection autofocus, APS-C en heeft een schermdiagonaal van 3 inch.

Fujifilm X-T5 Zwart + XF 16-80mm f/4. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 2 TB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Fujifilm X-T5 Zwart + XF 16-80mm f/4. heeft een gewicht van 476 g.

Wij hebben uitgezocht waar Fujifilm X-T5 Zwart + XF 16-80mm f/4. goedkoop aan te schaffen is. Fujifilm X-T5 Zwart + XF 16-80mm f/4. is aan te schaffen via de volgende link.