1. overige producten
 2. Sony Cybershot DSC-RX10 IV Starterskit.

Sony Cybershot DSC-RX10 IV Starterskit.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Sony Cybershot DSC-RX10 IV Starterskit. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Sony Cybershot DSC-RX10 IV Starterskit. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Sony Cybershot DSC-RX10 IV Starterskit.

Merk

Sandisk

Type camera

Compactcamera

Geschikt voor type fotograaf

Expert, Gevorderd

Gebruikssituatie camera

Professionele fotografie, Sportfotografie

Type autofocus

Type beeldsensor

1"

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

128 GB

Schermdiagonaal

3 inch

Gewicht

0,25 kg

Omschrijving van Sony Cybershot DSC-RX10 IV Starterskit.

Met de Sony Cybershot DSC-RX10 IV Starterskit heb je een professionele compact camera met 20,1 megapixels in handen. De kit bestaat uit een cameratas en een 64GB geheugenkaart, zodat je direct aan de slag kan met fotograferen en filmen. Deze camera is eenvoudig en veilig mee te nemen in de tas. Het Fast Hybrid Autofocussysteem zorgt ervoor dat je scherpstelt in slechts 0,03 seconden. In continue modus fotografeer je met maximaal 24 frames per seconde, waarmee je gemakkelijk bewegende onderwerpen scherp in beeld brengt. Daarnaast kun je filmen in het gedetailleerde 4K met 30fps, zonder pixel binning. Met het enorme zoombereik van 24-600mm fotografeer je zowel landschappen als wilde dieren. De camera is stof- en spatwaterdicht, waardoor je hem gebruikt in alle weersomstandigheden. De Sony Cybershot DSC-RX10 IV Starterskit is een professionele camera die je overal mee naar toe kunt nemen. Met het Fast Hybrid Autofocussysteem stel je scherp in slechts 0,03 seconden. Daarnaast maak je met 24 frames per seconde scherpe foto's van bewegende onderwerpen. Je kunt filmen in 4K met 30fps, waardoor je kunt genieten van gedetailleerde.

Pluspunten
 • Ga direct aan de slag met fotograferen en het opnemen van video's dankzij deze starterskit

  .

  -> Ga direct aan de slag met fotograferen en het opnemen van video's dankzij deze starterskit. Door het Fast Hybrid Autofocussysteem stel je nauwkeurig scherp in 0,03 seconden

  .

  -> Met het Fast Hybrid Autofocussysteem stel je nauwkeurig scherp in 0,03 seconden. Snelle acties leg je trefzeker vast dankzij het hoge aantal afbeeldingen per seconde

  .

  -> Snelle acties leg je trefzeker vast dankzij het hoge aantal afbeeldingen per seconde.

Minpunten
 • Deze camera heeft geen GPS-functie.

Veelgestelde vragen over Sony Cybershot DSC-RX10 IV Starterskit.

Sony Cybershot DSC-RX10 IV Starterskit. is een Compactcamera die geschikt is voor Expert, Gevorderd en is voor bedoeld voor Professionele fotografie, Sportfotografie.

Sony Cybershot DSC-RX10 IV Starterskit. heeft , 1" en heeft een schermdiagonaal van 3 inch.

Sony Cybershot DSC-RX10 IV Starterskit. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 128 GB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Sony Cybershot DSC-RX10 IV Starterskit. heeft een gewicht van 0,25 kg.

Wij hebben uitgezocht waar Sony Cybershot DSC-RX10 IV Starterskit. goedkoop aan te schaffen is. Sony Cybershot DSC-RX10 IV Starterskit. is aan te schaffen via de volgende link.