1. overige producten
 2. Fujifilm X-H2S + XF 56mm f/1.2 R WR.

Fujifilm X-H2S + XF 56mm f/1.2 R WR.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Fujifilm X-H2S + XF 56mm f/1.2 R WR. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Fujifilm X-H2S + XF 56mm f/1.2 R WR. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Fujifilm X-H2S + XF 56mm f/1.2 R WR.

Merk

Fujifilm

Type camera

Systeemcamera

Geschikt voor type fotograaf

Expert

Gebruikssituatie camera

Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen

Type autofocus

Contrast autofocus, Normale autofocus, Phase detection autofocus

Type beeldsensor

APS-C

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

2000 GB

Schermdiagonaal

3 inch

Gewicht

445 g

Omschrijving van Fujifilm X-H2S + XF 56mm f/1.2 R WR.

Met de Fujifilm X-H2S + XF 56mm f/1.2 R WR maak je professionele product- en portretfoto's. De lichtsterke primelens heeft een groot maximaal diafragma van f/1.2. Hiermee creëer je een mooie scherpe focus, terwijl de achtergrond onscherp wordt. Je trekt hiermee de aandacht naar het model of voorwerp. De X-H2S is een zeer snelle systeemcamera. Je maakt tot wel 40 foto's per seconde met een hoge resolutie van 26,1 megapixels en je kunt filmen met een maximale resolutie van 6,2K met 30 fps. Dankzij de snelle beeldprocessor maak je tot 1000 foto's achter elkaar met een snelheid van 30 foto's per seconde. Zo is het juiste moment er bijna altijd bij. De autofocus herkent mensen, dieren en voertuigen. Hierdoor stel je gemakkelijk en snel scherp op. Bewegende onderwerpen volgt de camera nauwkeurig, waardoor ze scherp in beeld blijven. Je filmt met de X-H2S met een maximale resolutie van 6,2K, 30fps met 4:2:2 10 bit kleurdiepte. Hiermee maak je professionele video's met natuurlijke kleuren in 4K kwaliteit. De camera heeft een robuuste behu.

Pluspunten
 • Met de 56mm primelens kun je portret- en productfoto's maken

  .

  Dankzij het diafragma van f/1.2 is de lens zeer lichtsterk en creëer je een zachte achtergrondonscherpte

  .

  Met een snelheid van 40 foto's per seconde, zit het juiste moment er bijna altijd tussen.

Minpunten
 • Er wordt geen geheugenkaart meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Fujifilm X-H2S + XF 56mm f/1.2 R WR.

Fujifilm X-H2S + XF 56mm f/1.2 R WR. is een Systeemcamera die geschikt is voor Expert en is voor bedoeld voor Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen.

Fujifilm X-H2S + XF 56mm f/1.2 R WR. heeft Contrast autofocus, Normale autofocus, Phase detection autofocus, APS-C en heeft een schermdiagonaal van 3 inch.

Fujifilm X-H2S + XF 56mm f/1.2 R WR. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 2000 GB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Fujifilm X-H2S + XF 56mm f/1.2 R WR. heeft een gewicht van 445 g.

Wij hebben uitgezocht waar Fujifilm X-H2S + XF 56mm f/1.2 R WR. goedkoop aan te schaffen is. Fujifilm X-H2S + XF 56mm f/1.2 R WR. is aan te schaffen via de volgende link.