1. overige producten
  2. Panasonic Lumix DMC-FZ300.

Panasonic Lumix DMC-FZ300.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Panasonic Lumix DMC-FZ300. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Panasonic Lumix DMC-FZ300. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Panasonic Lumix DMC-FZ300.

Merk

Panasonic

Type camera

Compactcamera

Geschikt voor type fotograaf

Beginner, Gevorderd

Gebruikssituatie camera

Thuis voor familie & vrienden, Vakantie

Type autofocus

Type beeldsensor

1/2.3"

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

128 GB

Schermdiagonaal

3 inch

Gewicht

691 g

Omschrijving van Panasonic Lumix DMC-FZ300.

De Panasonic Lumix DMC-FZ300 is een uitstekende keuze voor de gevorderde fotograaf. Het toestel is verkrijgbaar met een 24x optische zoom, waarmee je gemakkelijk close-ups maakt van wilde dieren en sportwedstrijden. Voor het vastleggen van actiemomenten maak je gebruik van de 4K-technologie. Hiermee knip je nauwkeurig een specifieke foto uit de videobeelden. Zo leg je zelfs de meest kortstondige momenten vast. Met het kantelbare touchscreen kun je eenvoudig vanuit hoge en lage hoeken fotograferen en filmen. Daarnaast biedt de Lumix DMC-FZ300 de mogelijkheid om op afstand te bedienen met een telefoon. Zo hoef je het toestel niet vast te houden terwijl je wacht op het juiste actiemoment. Om de camera zo veel mogelijk te genieten van deze camera, raden we aan om een extra accu aan te schaffen. Zo ben je verzekerd van een langere gebruiksduur.

Pluspunten
  • Door de 4K-technologie kun je elk actiemoment vastleggen. Met het kantelbare beeldscherm ben je flexibel in het kiezen van je standpunt. De camera is bedienbaar met je telefoon.

Minpunten
  • Het hoge gewicht kan leiden tot een pijnlijke nek of verkrampte handen. Er wordt geen geheugenkaart meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Panasonic Lumix DMC-FZ300.

Panasonic Lumix DMC-FZ300. is een Compactcamera die geschikt is voor Beginner, Gevorderd en is voor bedoeld voor Thuis voor familie & vrienden, Vakantie.

Panasonic Lumix DMC-FZ300. heeft , 1/2.3" en heeft een schermdiagonaal van 3 inch.

Panasonic Lumix DMC-FZ300. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 128 GB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Panasonic Lumix DMC-FZ300. heeft een gewicht van 691 g.

Wij hebben uitgezocht waar Panasonic Lumix DMC-FZ300. goedkoop aan te schaffen is. Panasonic Lumix DMC-FZ300. is aan te schaffen via de volgende link.