1. overige producten
  2. Canon EOS R + RF 85mm f/2 Macro IS STM.

Canon EOS R + RF 85mm f/2 Macro IS STM.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Canon EOS R + RF 85mm f/2 Macro IS STM. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Canon EOS R + RF 85mm f/2 Macro IS STM. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Canon EOS R + RF 85mm f/2 Macro IS STM.

Merk

Canon

Type camera

Systeemcamera

Geschikt voor type fotograaf

Gevorderd

Gebruikssituatie camera

Professionele fotografie, Sportfotografie, Vloggen

Type autofocus

Contrast detection, Phase detection autofocus

Type beeldsensor

Full frame

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

512 GB

Schermdiagonaal

3,15 inch

Gewicht

693 g

Omschrijving van Canon EOS R + RF 85mm f/2 Macro IS STM.

De Canon EOS R + RF 85mm f/2 Macro IS STM biedt een aantal interessante opties voor de portretfotograaf. Je kunt gebruik maken van de handmatige stand om het diafragma van f/2 te veranderen. De 30,3 megapixel full-frame sensor biedt veel geavanceerde opties om je foto's van hoge kwaliteit te maken. Het Dual Pixel autofocussysteem werkt snel en nauwkeurig, waardoor je scherpstel op je onderwerp. De 8fps burst-opname helpt je bij het fotograferen van bewegende onderwerpen. De 4K-video-opnames met 30fps zorgen voor vloeiende, gedetailleerde beelden. Het stof- en spatwaterdichte ontwerp maakt de camera ideaal voor gebruik in slecht weer. Met de Canon EOS R + RF 85mm f/2 Macro IS STM heb je een flexibele en krachtige combinatie voor portretfotografie.

Pluspunten
  • Met de maximale f/2 diafragma krijg je een zachte achtergrondonscherpte waardoor je model afsteekt tegen de achtergrond. De 30,3 megapixel full frame sensor garandeert heldere en gedetailleerde beelden op donkere locaties. Leg snelle bewegingen nauwkeurig vast met de Dual Pixel autofocus met 8 frames per seconde.

Minpunten
  • De camera heeft geen interne flitser om meer licht toe te voegen aan je foto's op donkere locaties.

Veelgestelde vragen over Canon EOS R + RF 85mm f/2 Macro IS STM.

Canon EOS R + RF 85mm f/2 Macro IS STM. is een Systeemcamera die geschikt is voor Gevorderd en is voor bedoeld voor Professionele fotografie, Sportfotografie, Vloggen.

Canon EOS R + RF 85mm f/2 Macro IS STM. heeft Contrast detection, Phase detection autofocus, Full frame en heeft een schermdiagonaal van 3,15 inch.

Canon EOS R + RF 85mm f/2 Macro IS STM. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 512 GB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Canon EOS R + RF 85mm f/2 Macro IS STM. heeft een gewicht van 693 g.

Wij hebben uitgezocht waar Canon EOS R + RF 85mm f/2 Macro IS STM. goedkoop aan te schaffen is. Canon EOS R + RF 85mm f/2 Macro IS STM. is aan te schaffen via de volgende link.