1. overige producten
 2. Canon EOS M50 Mark II Starterskit + Accu.

Canon EOS M50 Mark II Starterskit + Accu.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Canon EOS M50 Mark II Starterskit + Accu. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Canon EOS M50 Mark II Starterskit + Accu. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Canon EOS M50 Mark II Starterskit + Accu.

Merk

Jupio

Type camera

Systeemcamera

Geschikt voor type fotograaf

Beginner

Gebruikssituatie camera

Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen

Type autofocus

Phase detection autofocus

Type beeldsensor

APS-C

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

512 GB

Schermdiagonaal

3 inch

Gewicht

388 g

Omschrijving van Canon EOS M50 Mark II Starterskit + Accu.

Ga direct aan de slag met de Canon EOS M50 Mark II Zwart Starterskit. Dit is een complete set met de camera, een 15-45mm lens, een schoudertas, geheugenkaart en een accu. De extra accu zorgt ervoor dat je veel langere perioden op locatie kunt fotograferen, zoals in de natuur. Met de 15-45mm lens kun je de natuur vastleggen, maar ook je vrienden en familie. Voor het maken van online content heeft deze camera een livestream functie en kun je video's en vlogs opnemen in 4K resolutie. Met het 180 graden kantelbare scherm heb je optimaal beeld. Bij weinig licht fotografeer je langer uit de hand door de beeldstabilisatie. Leer de diverse instellingen van de camera kennen met behulp van de Creative Assist functie. De Canon EOS M50 Mark II Starterskit is daardoor ook geschikt voor beginnende foto- en videografen.

Pluspunten
 • Ga direct aan de slag met fotograferen en het opnemen van video's met de starterskit. Leg zowel je vrienden en familie als weidse landschappen vast met de 15-45mm lens

  .

  Maak eenvoudig vlogs en selfies dankzij het 180 graden kantelbare LCD-scherm. Ga direct aan de slag met het fotograferen en het opnemen van video's met de starterskit

  .

  Leg zowel je vrienden en familie als weidse landschappen vast met de 15-45mm lens

  .

  Maak eenvoudig vlogs en selfies dankzij het 180 graden draai- en kantelbare LCD-scherm.

Minpunten
 • De camera heeft geen afdichtingen om stof en spatwater tegen te houden.

Veelgestelde vragen over Canon EOS M50 Mark II Starterskit + Accu.

Canon EOS M50 Mark II Starterskit + Accu. is een Systeemcamera die geschikt is voor Beginner en is voor bedoeld voor Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen.

Canon EOS M50 Mark II Starterskit + Accu. heeft Phase detection autofocus, APS-C en heeft een schermdiagonaal van 3 inch.

Canon EOS M50 Mark II Starterskit + Accu. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 512 GB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Canon EOS M50 Mark II Starterskit + Accu. heeft een gewicht van 388 g.

Wij hebben uitgezocht waar Canon EOS M50 Mark II Starterskit + Accu. goedkoop aan te schaffen is. Canon EOS M50 Mark II Starterskit + Accu. is aan te schaffen via de volgende link.