1. overige producten
  2. Fujifilm X100V Zilver.

Fujifilm X100V Zilver.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Fujifilm X100V Zilver. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Fujifilm X100V Zilver. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Fujifilm X100V Zilver.

Merk

Fujifilm

Type camera

Compactcamera

Geschikt voor type fotograaf

Expert, Gevorderd

Gebruikssituatie camera

Professionele fotografie, Vakantie

Type autofocus

Contrast detection, Normale autofocus, Phase detection autofocus

Type beeldsensor

APS-C

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

256 GB

Schermdiagonaal

3 inch

Gewicht

428 g

Omschrijving van Fujifilm X100V Zilver.

De Fujifilm X100V Zilver is een uitzonderlijk veelzijdige camera die de perfecte combinatie biedt van stijl en prestaties. De 26,1 megapixel APS-C sensor geeft scherpe, kleurrijke beelden en gedetailleerde 4K video's. Met de vaste 23mm lens met een maximaal diafragma van f/2.0 kun je lichtsterke foto's maken met een mooie achtergrondonscherpte. De X100V is ontworpen met veel knoppen en draaiwielen voor een intuïtieve bediening. De 425 autofocus punten zijn verspreid over bijna het gehele beeldveld. Hierdoor stelt de camera snel en nauwkeurig scherp van punt tot punt. Met de ingebouwde gezicht- en oogdetectie stelt de camera automatisch scherp op het gezicht of op het oog. Verder heeft de camera een ingebouwde ND-filter, waarmee je de lichtinval kunt regelen. Hiermee kun je bijvoorbeeld langere sluitertijden gebruiken in de middagzon. Met deze camera ben je altijd klaar om de perfecte foto te schieten.

Pluspunten
  • Het maximale diafragma van f/2.0 en de relatief grote APS-C sensor maken de camera geschikt voor donkere situaties. Met deze compactcamera kun je filmen in 4K met 30 fps of full HD met 120 fps. De behuizing is stof- en spatwaterdicht, waardoor je de camera kunt meenemen tijdens slechte weersomstandigheden.

Minpunten
  • De camera heeft een lens met een vast brandpunt van 23 mm, waardoor zoom niet mogelijk is

    .

    Beeldstabilisatie om bewegingsonscherpte te verminderen is niet beschikbaar.

Veelgestelde vragen over Fujifilm X100V Zilver.

Fujifilm X100V Zilver. is een Compactcamera die geschikt is voor Expert, Gevorderd en is voor bedoeld voor Professionele fotografie, Vakantie.

Fujifilm X100V Zilver. heeft Contrast detection, Normale autofocus, Phase detection autofocus, APS-C en heeft een schermdiagonaal van 3 inch.

Fujifilm X100V Zilver. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 256 GB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Fujifilm X100V Zilver. heeft een gewicht van 428 g.

Wij hebben uitgezocht waar Fujifilm X100V Zilver. goedkoop aan te schaffen is. Fujifilm X100V Zilver. is aan te schaffen via de volgende link.