1. overige producten
  2. Sony ZV-E1 + Sigma 24-70mm f/2.8 DG DN Art.

Sony ZV-E1 + Sigma 24-70mm f/2.8 DG DN Art.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Sony ZV-E1 + Sigma 24-70mm f/2.8 DG DN Art. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Sony ZV-E1 + Sigma 24-70mm f/2.8 DG DN Art. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Sony ZV-E1 + Sigma 24-70mm f/2.8 DG DN Art.

Merk

Sigma

Type camera

Systeemcamera

Geschikt voor type fotograaf

Expert, Gevorderd

Gebruikssituatie camera

Filmen, Vakantie, Vloggen

Type autofocus

Contrast autofocus, Normale autofocus, Phase detection autofocus

Type beeldsensor

Full frame

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

Schermdiagonaal

3 inch

Gewicht

829 g

Omschrijving van Sony ZV-E1 + Sigma 24-70mm f/2.8 DG DN Art.

Met de Sony ZV-E1 + Sigma 24-70mm f/2.8 DG DN Art verhoog je je vlog naar een professioneel niveau. Deze veelzijdige 24-70mm zoomlens maakt het mogelijk om zowel jezelf als de omgeving in beeld te brengen. Met het grote zoombereik haal je een onderwerp uit de verte makkelijk dichtbij. Ook heeft de camera een uitklapbaar scherm waarmee je live meekijkt met de opnames. Filmen doe je in 4K resolutie met 60 frames per seconde, waardoor je scherpe en gedetailleerde beelden krijgt. Door de framing stabilisatie volgt de camera een bewegend onderwerp en houdt deze in het midden van het beeld. Met een gewicht van 399 gram neem je deze vlog camera gemakkelijk met je mee. De beeldkwaliteit van de vlog camera is hoog. Dankzij de grote full frame beeldsensor film je zonder crop. Dit betekent dat je beelden niet bijgesneden worden. Hierdoor krijg je een brede beeldhoek wat het makkelijker maakt om jezelf en de omgeving tegelijk in beeld te brengen. Met de full hd modus krijg je beelden met 120 frames per seconde, waardoor de beelden vloeiend worden.

Pluspunten
  • Met de veelzijdige 24-70mm zoomlens kun je onderwerpen uit de verte dichtbij halen. De camera volgt de bewegingen van het onderwerp en houdt het midden van het beeld met framing stabilisatie scherp. Als je productreviews maakt, stelt de camera met de instelling voor Product Showcase direct scherp op het voorwerp dat je laat zien.

Minpunten
  • Er wordt geen geheugenkaart meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Sony ZV-E1 + Sigma 24-70mm f/2.8 DG DN Art.

Sony ZV-E1 + Sigma 24-70mm f/2.8 DG DN Art. is een Systeemcamera die geschikt is voor Expert, Gevorderd en is voor bedoeld voor Filmen, Vakantie, Vloggen.

Sony ZV-E1 + Sigma 24-70mm f/2.8 DG DN Art. heeft Contrast autofocus, Normale autofocus, Phase detection autofocus, Full frame en heeft een schermdiagonaal van 3 inch.

Sony ZV-E1 + Sigma 24-70mm f/2.8 DG DN Art. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot .

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Sony ZV-E1 + Sigma 24-70mm f/2.8 DG DN Art. heeft een gewicht van 829 g.

Wij hebben uitgezocht waar Sony ZV-E1 + Sigma 24-70mm f/2.8 DG DN Art. goedkoop aan te schaffen is. Sony ZV-E1 + Sigma 24-70mm f/2.8 DG DN Art. is aan te schaffen via de volgende link.